Polecam namierzyc laske i jej wrzucic ten Filmik na Fejsa albo Instagram. Ciekaw jestem jak zareaguja jej bliscy
Kolejny kurwa lewak nawołuje do prześladowania. Może jeszcze zadzwoń do jej pracy, żeby ją wylali. Typowe zwyczaje komuchów kurwa niewolników jebanych.
Całe zło na świecie wynika ze słabości. Nie dziwię się, że ona tak kurewsko takimi ludźmi gardzi, boprzez takich właśnie był holokaust na polakach. Przez takie bezmyślne ścierwa posłuszne na każdą najgłupszą komendę. Polacy to niestety naród z wypranym mózgiem. Ludzie kiedyś byli szlachetni i z honorem, a teraz komuniści cały naród zniewolili. Wstyd i hańba, ale trzeba czekać na następne pokolenie i wychować je w idei prawicowej .
Jedno to piwo to za mało. Łap całą kratę, i strapona do ruchania tych murzynów.
Nic dodać nic ująć. Babka samą prawdę mówi. A srake i ja bym jej wyszorował ozorem.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Bo jak pasy są niezapięte, to zapewne coś tam brzęczy. A to ona decyduje, czy ma brzęczeć, czy nie.
Bo jak pasy są niezapięte, to zapewne coś tam brzęczy. A to ona decyduje, czy ma brzęczeć, czy nie.
Zatem dlaczego kupiła samochód który mówi jej co ma robić?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów