📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
koxu42 napisał/a:
wiadomo czego jej brakuje
Kutasa w ryj żeby zakorkował ten słowotok pustej pizdy bez szkoły
Potrzebny jej sadolowy jebaka który by jej przetrzepał psioche bo pierdoli bez sensu. Do boju kamraci
Ale rowek bym jej wylizał, podniecaja mnie takie sunie
Całe zło na świecie wynika ze słabości. Nie dziwię się, że ona tak kurewsko takimi ludźmi gardzi, boprzez takich właśnie był holokaust na polakach. Przez takie bezmyślne ścierwa posłuszne na każdą najgłupszą komendę. Polacy to niestety naród z wypranym mózgiem. Ludzie kiedyś byli szlachetni i z honorem, a teraz komuniści cały naród zniewolili. Wstyd i hańba, ale trzeba czekać na następne pokolenie i wychować je w idei prawicowej .
A chuj, mówcie co chcecie. Ja jestem nią zauroczony. Babeczka ma taki tok rozumowania jak ja w wieku kilkunastu lat.
Ja od siebie dodam, ze baba ma rację, bo przez takich śmieci w maseczkach ona jest prześladowana i wykluczana ze społeczeństwa dokładnie tak samo jak polacy w Niemczech w latach 30tych.
Ja od siebie dodam, ze baba ma rację, bo przez takich śmieci w maseczkach ona jest prześladowana i wykluczana ze społeczeństwa dokładnie tak samo jak polacy w Niemczech w latach 30tych.
Polecam namierzyc laske i jej wrzucic ten Filmik na Fejsa albo Instagram. Ciekaw jestem jak zareaguja jej bliscy
Spoko typiara Trochę mnie wkurwiło to, że ogólnie o Polakach mówi że to "ścierwo pierdolone" Tu sie nie mogę zgodzić, ale o cymbałach jebanych co noszą te jebane maski to jak najbardziej się zgadzam, że to jebane bezmózgi.
Polacy na tle innych narodów to akurat są dość mądrzy w Polsce jest spokój nie ma syfu na ulicach ogólnie to piekny kraj i ludzie też są spoko tylko trzeba im dać trochę alkocholu żeby wyjęli kije z dupy... oczywiście z pominięciem patologii.
No tak czy inaczej babka mnie rozbawiła
Polacy na tle innych narodów to akurat są dość mądrzy w Polsce jest spokój nie ma syfu na ulicach ogólnie to piekny kraj i ludzie też są spoko tylko trzeba im dać trochę alkocholu żeby wyjęli kije z dupy... oczywiście z pominięciem patologii.
No tak czy inaczej babka mnie rozbawiła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów