📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Aż mnie ze złości przycisneło i musiałem iść do klopa.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Od 2 dni jestem w czeskiej Pradze...
Widziałem 2, słownie: DWIE, osoby z maseczkami.
Ta szmata ma trochę racji, tv nami steruje.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Od 2 dni jestem w czeskiej Pradze...
Widziałem 2, słownie: DWIE, osoby z maseczkami.
Ta szmata ma trochę racji, tv nami steruje.
przecież sama powiedziała że jej nie interesuje co jej znajomi o niej myślą ...
Fajna dupa z ryja, trochę ją poniosło z tym generalizowaniem że wszyscy Polacy to ścierwa, ale człowiek w nerwach czasem powie jedno słowo za dużo, poza tym racja, ludzie bezmyślnie łykają przekaz medialny jak młode pelikany. Obenie przechorowało "pandemię" ok 20mln z populacji co stanowi ok 0,26% ogółu żyjących na ziemi, zmarło ok 0,75mln ludzi przeważnie po 80tym roku zycia, co stanowi 0,0097% ogółu (dane brane z worldometr na dziś sami przeliczcie jak nie wierzycie) a jakiś komuch mudżyn wyszedl jeszcze pół roku temu i nasrał światu w pale pandemię i kazał siedzieć na dupie i nigdzie sie nie kręcić, a świat to łyknął, sam przyznam że w pierwszym miesiącu sam byłem posrany ale szybko mi przeszlo mimo ze jestem z grupy mającej "współistniejącej" Dlatego przybił bym jej piątkę
Największe antypolskie komunistyczne ściery to socjalistyczna prawica żyjąca z 500+. Darmozjady na zasiłku.
quanta na mera z miasta Hitlera
Zwiastun nowego filmu Patryka Vegi ?
Tulkas napisał/a:
i cyk do prokuratury z art. 133 KK
Daj znać jak sprawa znajdzie się w sądzie. Chętnie popatrzę jak ślicznie się kaja albo zasłania bełkotem o zrytej psyche.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
dawac nie na pudelka tylko na wykop - dajcie linka kto to zeby sie rodzina wstydzila
Dobree, tyle jadu dawno nie widziałem - przynajmniej sie pośmiac można a pani ma wstyd do końca życia i problemy z wyszukaniem pracy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów