18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pewna Pani mieszkająca (chyba) zagranicą postanawia podzielić się swoimi przemysleniami na temat obecnej sytuacji dotyczących maseczek. Źródło:Twitter

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-08-12, 20:29
Aż mnie ze złości przycisneło i musiałem iść do klopa.
Zgłoś
ra0mir 2020-08-12, 20:39 2
A ja właśnie jestem na urlopie i jeżdżę z rodziną samochodem po europie.
Od 2 dni jestem w czeskiej Pradze...
Widziałem 2, słownie: DWIE, osoby z maseczkami.
Ta szmata ma trochę racji, tv nami steruje.

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
~sensualna 2020-08-12, 20:47
DzidaZawodnik napisał/a:

Kolejny kurwa lewak nawołuje do prześladowania. Może jeszcze zadzwoń do jej pracy, żeby ją wylali. Typowe zwyczaje komuchów kurwa niewolników jebanych.

przecież sama powiedziała że jej nie interesuje co jej znajomi o niej myślą ...
Zgłoś
pitteroo 2020-08-12, 20:50 6
Fajna dupa z ryja, trochę ją poniosło z tym generalizowaniem że wszyscy Polacy to ścierwa, ale człowiek w nerwach czasem powie jedno słowo za dużo, poza tym racja, ludzie bezmyślnie łykają przekaz medialny jak młode pelikany. Obenie przechorowało "pandemię" ok 20mln z populacji co stanowi ok 0,26% ogółu żyjących na ziemi, zmarło ok 0,75mln ludzi przeważnie po 80tym roku zycia, co stanowi 0,0097% ogółu (dane brane z worldometr na dziś sami przeliczcie jak nie wierzycie) a jakiś komuch mudżyn wyszedl jeszcze pół roku temu i nasrał światu w pale pandemię i kazał siedzieć na dupie i nigdzie sie nie kręcić, a świat to łyknął, sam przyznam że w pierwszym miesiącu sam byłem posrany ale szybko mi przeszlo mimo ze jestem z grupy mającej "współistniejącej" Dlatego przybił bym jej piątkę

Ja
Zgłoś
Tom9310 2020-08-12, 21:17 1
Najpierw to weź sobie laluniu leki na uspokojenie bo to co reprezentujesz na tym filmiku pokazuje że nie warto Cię słuchać
Zgłoś
Dupaapud 2020-08-12, 21:28 2
Bardzo ją polubiłem. Ładna i mądra

Dupa apud
Zgłoś
hdposter 2020-08-12, 21:28 1
Zapomniała dodać, że polacy to złodzieje, alkoholicy, ćpuny i dwulicowe fałszywe kurwy.
Zgłoś
Zjebany_Ryj 2020-08-12, 21:30
Największe antypolskie komunistyczne ściery to socjalistyczna prawica żyjąca z 500+. Darmozjady na zasiłku.

"Normalny człowiek nie zostanie nigdy księdzem" - NAS
Zgłoś
0_rafiks_0 2020-08-12, 21:31 10
Tak się lafirynda relaksuje Dwa czarne baty i pies

Zgłoś
plaskotek 2020-08-12, 21:50 2
oj jak ja kocham mieszkańców Wrocławia
quanta na mera z miasta Hitlera
Zgłoś
Tulkas 2020-08-12, 22:03 1
i cyk do prokuratury z art. 133 KK
Zgłoś
PsikutaBezS 2020-08-12, 22:05 4
Zwiastun nowego filmu Patryka Vegi ?
Zgłoś
Arathnmor 2020-08-12, 22:09 1
Tulkas napisał/a:

i cyk do prokuratury z art. 133 KK

Daj znać jak sprawa znajdzie się w sądzie. Chętnie popatrzę jak ślicznie się kaja albo zasłania bełkotem o zrytej psyche.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
czakalakax 2020-08-12, 22:11
dawac nie na pudelka tylko na wykop - dajcie linka kto to zeby sie rodzina wstydzila
Zgłoś
daniel1040 2020-08-12, 22:14
Dobree, tyle jadu dawno nie widziałem - przynajmniej sie pośmiac można a pani ma wstyd do końca życia i problemy z wyszukaniem pracy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów