📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To Katarzyna Żukiewicz, żona założyciela FutureNet. I to nie pierwszy jej taki wybryk...
lelum.pl/jej-maz-stworzyl-piramide-finansowa-teraz-atakuje/amp/
Link do źródła dla Kolegi wyżej
mobile.twitter.com/Acneoo/status/1293490333922336770
lelum.pl/jej-maz-stworzyl-piramide-finansowa-teraz-atakuje/amp/
Link do źródła dla Kolegi wyżej
mobile.twitter.com/Acneoo/status/1293490333922336770
usłyszała w telewizji że pasy ratują życie i jebana zapięła
Czemu laski, które są tak krótko obcięte w 99% przypadków są pojebane? Też to zauwazyliście czy tylko ja mam takie spostrzeżenia?
Myslenice napisał/a:
To Katarzyna Żukiewicz, żona założyciela FutureNet.
Dzięki za potwierdzenie moich domysłów. Tak się właśnie zastanawiałem: Czy to możliwe, że to żona tego naganiacza na shitcoiny?
A najprostsza metoda to konsekwencja. Ze sklepu wyjebać, z taksówki wyjebać, do knajpy, czy do fryzjera nie wpuścić. I faktycznie szybko by się sprawa rozwiązała. Ja sama nie panikuje, bo jestem młoda, nie mam żadnych chorób, więc i koronawirus mi nie jest groźny, ale np. w sklepie założę, bo osoba tam pracująca też ma prawo się czuć bezpieczna. Tępa blondie nie ma prawa decydować o czyimś poczuciu bezpieczeństwa.
A najprostsza metoda to konsekwencja. Ze sklepu wyjebać, z taksówki wyjebać, do knajpy, czy do fryzjera nie wpuścić. I faktycznie szybko by się sprawa rozwiązała. Ja sama nie panikuje, bo jestem młoda, nie mam żadnych chorób, więc i koronawirus mi nie jest groźny, ale np. w sklepie założę, bo osoba tam pracująca też ma prawo się czuć bezpieczna. Tępa blondie nie ma prawa decydować o czyimś poczuciu bezpieczeństwa.
No przecież dobrze mówi, zwłaszcza o pińcet plusach. Takiej wiąchy nie powstydziłby się nawet Zbyszek Stonoga.
adam1212 napisał/a:
Zebym wiedział gdzie KURWO mieszkasz -to bym cię zabił
Nie pisz tak ,na sadolu też jest psiarnia, admin ma obowiązek podac twój IP, jesli prokurator wyda nakaz .
Ruchał bym tyle w temacie.
Sami fani noszenia kagańców. Ja pierdolę! Eksperyment stanfordzki się udał. Wszyscy potulni jak baranki wykonują najbardziej absurdalne nakazy, bo tak chce 'strażnik' Chuj tam że sam minister zdrowia mówił że noszenie maseczek jest bez sensu. Chuj tam że mówił, że on nie nosi bo nie czuje się chory. Chuj tam że po jednej stronie ulicy jesteś w 'czerwonej strefie' i masz mieć maseczkę a po drugiej stronie w zielonej i nie musisz. jebać logikę! Teraz obrót o 180 stopni a tacy potulni więźniowie jak wy szybciutko nakładacie kagańce na ryje. Zaraz znów zakażą wchodzenia do lasów, bo wirusa się w lesie rozniesie, a debile będą posłusznie wykonywać.
qwerq221 napisał/a:
Spoko typiara Trochę mnie wkurwiło to, że ogólnie o Polakach mówi że to "ścierwo pierdolone" Tu sie nie mogę zgodzić, ale o cymbałach jebanych co noszą te jebane maski to jak najbardziej się zgadzam, że to jebane bezmózgi.
Polacy na tle innych narodów to akurat są dość mądrzy w Polsce jest spokój nie ma syfu na ulicach ogólnie to piekny kraj i ludzie też są spoko tylko trzeba im dać trochę alkocholu żeby wyjęli kije z dupy... oczywiście z pominięciem patologii.
No tak czy inaczej babka mnie rozbawiła
Jakby było tak zajebiscie jak piszesz to ludzie nie spierdalali by zagranicę za chlebem. Nie wiem co ćpiesz poza tvp, ale wypadało by to odstawic. Mądrzy.... hahahaha weź m,nie kurwa nie rozśmieszaj człowieczku ! Od 30 lat wybieracie te same ryje, tych samych złodzieji! Oprócz masowej schizofrenii macie jeszcze amnezję.
Nagrane w PL, chyba Łódź. Pomijając słownictwo to ma wiele racji, Polacy to faktycznie spierdolony naród sprzedajnego ścierwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów