18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pewna Pani mieszkająca (chyba) zagranicą postanawia podzielić się swoimi przemysleniami na temat obecnej sytuacji dotyczących maseczek. Źródło:Twitter

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Myslenice 2020-08-12, 22:16 9
To Katarzyna Żukiewicz, żona założyciela FutureNet. I to nie pierwszy jej taki wybryk...
lelum.pl/jej-maz-stworzyl-piramide-finansowa-teraz-atakuje/amp/
Link do źródła dla Kolegi wyżej
mobile.twitter.com/Acneoo/status/1293490333922336770
Zgłoś
IdaEmeanAepSivney 2020-08-12, 22:16
usłyszała w telewizji że pasy ratują życie i jebana zapięła
Zgłoś
b................3 2020-08-12, 22:16 7
Czemu laski, które są tak krótko obcięte w 99% przypadków są pojebane? Też to zauwazyliście czy tylko ja mam takie spostrzeżenia?
Zgłoś
KTMracer 2020-08-12, 22:32
Kocham ją
Dobrze gada tylko wulgarnie

No risk, no fun...
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-08-12, 22:34
Myslenice napisał/a:

To Katarzyna Żukiewicz, żona założyciela FutureNet.

Dzięki za potwierdzenie moich domysłów. Tak się właśnie zastanawiałem: Czy to możliwe, że to żona tego naganiacza na shitcoiny?

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Justynka99 2020-08-12, 22:42 5
Stop making stupid people famous.

A najprostsza metoda to konsekwencja. Ze sklepu wyjebać, z taksówki wyjebać, do knajpy, czy do fryzjera nie wpuścić. I faktycznie szybko by się sprawa rozwiązała. Ja sama nie panikuje, bo jestem młoda, nie mam żadnych chorób, więc i koronawirus mi nie jest groźny, ale np. w sklepie założę, bo osoba tam pracująca też ma prawo się czuć bezpieczna. Tępa blondie nie ma prawa decydować o czyimś poczuciu bezpieczeństwa.
Zgłoś
willoo 2020-08-12, 22:48
ogień nie kobieta...
Zgłoś
PePetto 2020-08-12, 22:49
Lustra pizda w domu niema !!
Zgłoś
h................o 2020-08-12, 22:50 1
No przecież dobrze mówi, zwłaszcza o pińcet plusach. Takiej wiąchy nie powstydziłby się nawet Zbyszek Stonoga.
Zgłoś
S................n 2020-08-12, 22:51 2
adam1212 napisał/a:

Zebym wiedział gdzie KURWO mieszkasz -to bym cię zabił

Nie pisz tak ,na sadolu też jest psiarnia, admin ma obowiązek podac twój IP, jesli prokurator wyda nakaz .
Zgłoś
Dokurwiator 2020-08-12, 22:55
Ruchał bym tyle w temacie.
Zgłoś
robur69 2020-08-12, 22:59
Zeby by sobie zrobila.
Zgłoś
ellsworth 2020-08-12, 22:59 9
Sami fani noszenia kagańców. Ja pierdolę! Eksperyment stanfordzki się udał. Wszyscy potulni jak baranki wykonują najbardziej absurdalne nakazy, bo tak chce 'strażnik' Chuj tam że sam minister zdrowia mówił że noszenie maseczek jest bez sensu. Chuj tam że mówił, że on nie nosi bo nie czuje się chory. Chuj tam że po jednej stronie ulicy jesteś w 'czerwonej strefie' i masz mieć maseczkę a po drugiej stronie w zielonej i nie musisz. jebać logikę! Teraz obrót o 180 stopni a tacy potulni więźniowie jak wy szybciutko nakładacie kagańce na ryje. Zaraz znów zakażą wchodzenia do lasów, bo wirusa się w lesie rozniesie, a debile będą posłusznie wykonywać.
Zgłoś
S................n 2020-08-12, 23:00 2
qwerq221 napisał/a:

Spoko typiara Trochę mnie wkurwiło to, że ogólnie o Polakach mówi że to "ścierwo pierdolone" Tu sie nie mogę zgodzić, ale o cymbałach jebanych co noszą te jebane maski to jak najbardziej się zgadzam, że to jebane bezmózgi.
Polacy na tle innych narodów to akurat są dość mądrzy w Polsce jest spokój nie ma syfu na ulicach ogólnie to piekny kraj i ludzie też są spoko tylko trzeba im dać trochę alkocholu żeby wyjęli kije z dupy... oczywiście z pominięciem patologii.
No tak czy inaczej babka mnie rozbawiła

Jakby było tak zajebiscie jak piszesz to ludzie nie spierdalali by zagranicę za chlebem. Nie wiem co ćpiesz poza tvp, ale wypadało by to odstawic. Mądrzy.... hahahaha weź m,nie kurwa nie rozśmieszaj człowieczku ! Od 30 lat wybieracie te same ryje, tych samych złodzieji! Oprócz masowej schizofrenii macie jeszcze amnezję.
Zgłoś
betonowy_krokiet 2020-08-12, 23:07
Nagrane w PL, chyba Łódź. Pomijając słownictwo to ma wiele racji, Polacy to faktycznie spierdolony naród sprzedajnego ścierwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów