Zgadzam się w 100% z tą Panią, ludziom odjebało bo pierdolamento w tv i internecie się naczytają, zamiast wyedukować się za młodu i samemu analizować sytuację i wyciągać wnioski kierując się wiedzą zdobytą przez stulecia. A was stulejarze i beneficjenci 500+ karyny it jak widać po komentarzach boli mówienie prawdy, bo gdzieś głęboko z tyłu głowy wiecie, że robicie z siebie idiotów. Jakby wam rząd powiedział że trzeba jeść gówno na corone to wpierdalalibyście, aż by się wam uszy trzęsły.
Jakie stulecia? Zainteresuj się tym jak było 100 lat temu na świecie. To przepaść.
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Debilami są ci, którzy nie noszą a później płacz, że mandat dostali.
Kurwa sadole widzę, ze za medycynę się biorą i speców od noszenia masek XDDDD dobrze, ze i tak dalej niz do żabki nie wychodzicie
Noszę maskę żeby mandatu nie dostać. Mieszkam w czerwonej strefie.
Debilami są ci, którzy nie noszą a później płacz, że mandat dostali.
Czyli miała racje. Dać Ci 500zł , postraszyć mandatem a gównem ryj wysmarujesz. Z resztą jak większość tutaj. Internetowi wojownicy...
Brawo! Jebać polaków!
Jebac ciebie niemiecki cwelu i ta szmate!!
Co za niemiecka sciera!!! Tez mnie duzo rzeczy wkurwia ale nie sram do swojego gniazda! Na pohybel szmate!
No ale przecież dobrze mówi, pomijając 99% wypowiedzi.. Ludzie, którzy noszą maski, siedząc samotnie w samochodzie to jakieś pierdolone ameby i powinni trafić do rzeźni jako materiał na kotlety do maka.. Pozdro.
Ludzie, którzy wyciągają takie wnioski nie znając sytuacji to dopiero pierdolone ameby. Może akurat ten gość w maseczce to kierowca ubera. Oni są kontrolowani i muszą co jakiś czas selfika robić, żeby pokazać, że są w maseczce, a na trasie od jednego klienta do drugiego bez sensu na moment ściągać. Może to osoba, która jest w wypożyczonym, albo służbowym samochodzie? Albo po prostu ktoś, kto przed chwilą był w sklepie i zapomniał zdjąć, bo jak maseczka jest dobrze zrobiona to bardzo łatwo zapomnieć, że się ją ma na twarzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów