📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
crossdressphyxia napisał/a:
Pewna Pani mieszkająca (chyba) zagranicą postanawia podzielić się swoimi przemysleniami na temat obecnej sytuacji dotyczących maseczek. Źródło:
na filmiku jeździ po Wrocławiu między galerią Wroclavia a Aquaparkiem
Tylko dwa typy ludzi tak przeklina albo z wysokim IQ albo totalny debil.... Tu mamy ten drugi typ człowieka....
baba bez bolca dostaje pierdolca no zeby polka wypowiedziala sie tak przyjwmnie na temat hitlera dziadek sie w grobie przewraca chyba ze to jakas spuscizna po ss
Po sposobie wymowy słychać od razu - głęboka wiocha, która pozostawiła kompleks niższości na całe życie. Jak tak gardzi Polską, niech jedzie do niemiec kible szorować, tylko że za brak maseczki na stacji benzynowej 500euro bez żadnej dyskusji.
U nas zaraz banda pedałów będzie w obronie tej kurwy obrażać innych. Jesteście jak mówi wasz idol Michalkiewicz wykształconymi idiotami. I żeby było
jasne, głosowałem na Bosaka.
U nas zaraz banda pedałów będzie w obronie tej kurwy obrażać innych. Jesteście jak mówi wasz idol Michalkiewicz wykształconymi idiotami. I żeby było
jasne, głosowałem na Bosaka.
Polacy to taki naród, co faktycznie jak się mu wmówi, że gówno leczy, to będą żreć. Smutne, ale prawdziwe!
po kilkunastu sekundach wyłączyłem tego pustaka. jak ona oddycha i jeździ jednocześnie, to nie wiem.
ostatnio usłyszałem w sklepie zajebisty tekst na odpowiedź dla takich debilek:
klient nie chciał założyć maseczki, a pani ekspedientka nie chciała go obsłużyć
Klient - tylko niewolnicy noszą maseczki
Ekspedientka: - a dlaczego nosi pan ubranie? przecież to też jest nakazane. może się pan rozbierze do naga i biega po ulicach.
ostatnio usłyszałem w sklepie zajebisty tekst na odpowiedź dla takich debilek:
klient nie chciał założyć maseczki, a pani ekspedientka nie chciała go obsłużyć
Klient - tylko niewolnicy noszą maseczki
Ekspedientka: - a dlaczego nosi pan ubranie? przecież to też jest nakazane. może się pan rozbierze do naga i biega po ulicach.
Ciekawe czy chciała rozmawiać z managierem Natychmiast!
nie, klient chyba zrozumiał, że zrobił z siebie debila , wyjął z kieszeni maseczkę, zarobił zakupy (2x setka soplicy wiśniowej) i poszedł
Może i mieszka za granicą, ciężko powiedzieć. Film za to na bank nagrywała we Wrocławiu. Luxor kebab na przeciwko aquaparku. Samej wypowiedzi nie będę komentował. Sama w sobie jest komentarzem na temat kondycji umysłowej Pań o blond włosach.
Ogolnie dziunia strzelila focha i uzywa duzo wulgaryzmow ale smieszą mnie ludziki jadace samemu w aucie i z maską na ryju. Tak samo ludzie duszący sie w maskach dwoze. Okej w zamknietych przestrzeniach typu sklepy jeszcze zrozumie.
Szmata to jesteś Ty widać po ustach że ciagniesz laski za laska z hanbila to się twoja matka że Cię urodziła. Wiesniara że wsi wyjdzie ale nigdy wieś z Ciebie.
Gratuluję samooceny osób, które tu ochoczo przyznają że są ścierwem itd. Pamiętajcie że samobójstwo skutecznie oczyszcza społeczeństwo z osób tak myślących
Życzę jej udaru, tak by srała pod siebie .
Widzę, że duży ból dupy Pani spowodowała u ludzi XD Wiecie co się robi jak widzi taką osobę? Ignoruje i odchodzi dziwadło prędzej czy później udławi się śliną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów