📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za gościu ten Braun? Współczuję temu gliniarzowi, przyszedł na służbę, a tu mu taki poeta coś pierdoli za uchem, mina uzasadniona do sytuacji.
@UP:
Życzę Polsce i sobie, aby jak najmniej było takich polaków jak ty.
I jednocześnie wiem, że nasi sąsiedzi po obu stronach,
życzą was sobie jak najwięcej.
Życzę Polsce i sobie, aby jak najmniej było takich polaków jak ty.
I jednocześnie wiem, że nasi sąsiedzi po obu stronach,
życzą was sobie jak najwięcej.
@up nie bądź taki patetyczny panie patrioto przez duże p...
co to w ogóle za ustawka żeby komuś dupę zawracać bez powodu, co? chciał się poczuć lepszy? jaki to mądry nie jest? jaki był tego cel?
co to w ogóle za ustawka żeby komuś dupę zawracać bez powodu, co? chciał się poczuć lepszy? jaki to mądry nie jest? jaki był tego cel?
Brawo dla Pana Brauna. Szkoda, że prawda nie jest puszczana w mediach głównego nurtu. Dziś w telewizji/radiu można usłyszeć same pierdoły i sprawy które są zasłoną dymną dla spraw priorytetowych. Pan Braun czy Korwin-Mikke są uważani za pomyleńców, a media pokazują ich z przymrużeniem oka. To są jedyne osoby które zachowali swoją tożsamość narodową i działają na rzecz Polski. Na youtube pełno rzetelnych materiałów mówiących o problemach i ich rozwiązaniach, ale nasz rząd woli zajmować się problemami które nie istnieją, albo są tak małe, że nikt nie zwraca na nie uwagi, ale cóż... nasz rząd woli załatwiać interesy UE niż swoje... BRAWO RZĄDZĄCY BRAWO
@Mitrus80
Ale pierdolisz. Braun jest zajebisty, mimo że nie zgadzam się z większością jego postulatów, jest to chyba jedyny polityk w tym kraju, który potrafi uargumentować swoje poglądy, nie potrzebuje do tego ośmiu asystentów i nie jąka się jak głupi chuj, gdy ktoś mu zada niewygodne pytanie. Nawet lewaki z tęczowymi piórami w dupie muszą przyznać, że jeśli chodzi o retorykę to koleś jest nie do pobicia.
Ale pierdolisz. Braun jest zajebisty, mimo że nie zgadzam się z większością jego postulatów, jest to chyba jedyny polityk w tym kraju, który potrafi uargumentować swoje poglądy, nie potrzebuje do tego ośmiu asystentów i nie jąka się jak głupi chuj, gdy ktoś mu zada niewygodne pytanie. Nawet lewaki z tęczowymi piórami w dupie muszą przyznać, że jeśli chodzi o retorykę to koleś jest nie do pobicia.
Czyli co jak se wyjdę np w koszulce z waszym ulubionym Che, albo z czerwoną gwiazdą to mam przejebane i złamałem prawo?! Takiego prawa nie powinno być w Polsce, kto decyduje co jest lub było historycznie złe czy dobre? Pan Braun wie lepiej od innych?
"Moja moralność jest mojsza niż twojsza. A nawet jeśli twierdzisz, że twoja jest twojsza to moja i tak jest mojsza." Do tego się sprowadza ględzenie Brałna w tym filmiku.
Był chyba ulubieńcem polonistek- koleś o byle pierdółce tak się rozwleka, że by mógł o talerzu napisać 50000000 GB tekstu, a to i tak by był dopiero krótki wstęp, a na końcu by stwierdził, że talerz musi być właściwie używany by nie rozwalić narode cebulowego bo kondominium tylko czeka by talerza użyć do rozdupcenia najważniejszego narode wszechświata .
Był chyba ulubieńcem polonistek- koleś o byle pierdółce tak się rozwleka, że by mógł o talerzu napisać 50000000 GB tekstu, a to i tak by był dopiero krótki wstęp, a na końcu by stwierdził, że talerz musi być właściwie używany by nie rozwalić narode cebulowego bo kondominium tylko czeka by talerza użyć do rozdupcenia najważniejszego narode wszechświata .
Kuriki,
jak coś napiszesz to ręce opadają. Gość ma ogromna wiedzę, jest wierny pewnym zasada, a ty o talerzu coś pierdolisz. Nie ogarniam takiego gadania, w ogolę o chuj ci chodzi? Nie zgadzasz się z tym co mówi czy co?
jak coś napiszesz to ręce opadają. Gość ma ogromna wiedzę, jest wierny pewnym zasada, a ty o talerzu coś pierdolisz. Nie ogarniam takiego gadania, w ogolę o chuj ci chodzi? Nie zgadzasz się z tym co mówi czy co?
Kuriki napisał/a:
"Moja moralność jest mojsza niż twojsza. A nawet jeśli twierdzisz, że twoja jest twojsza to moja i tak jest mojsza." Do tego się sprowadza ględzenie Brałna w tym filmiku.
Akurat Braun nie jest byle wypierdkiem. Logicznie rozpierdolił już nie jednego, a wiedzę ma ogromną. Do tego zachowuje wysoki poziom kultury i ora nie tylko hehe "lewaków", ale potrafi przyjść na spotkanie z homo-winniczakiem i wytłumaczyć mu i jego fanbojom dlaczego są kurwami lewackimi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów