Ciekawe ile to ćwiczyli na treningach. Chociaż pewnie bez tych całych zmyłek efekt byłby taki sam. Mecz RW Essen vs Fortuna Düsseldorf II.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
krótko mówiąc pi pi piiiiii piiiiii szwaby.
یہودی کو مار ڈالو
Niezła ta nasza reprezentacja
Kurwa no przysiągł bym że już to było na sadolu, ale za huja nie mogę znaleźć
średnio to miało sens bo sam strzał był bardzo dobry . Bez zmyłki bramkarz miałby małe szanse na obrone
kurwa ... wszystko żywcem zerżnięte z JM, tytuł, opis filmiku i jeszcze komentarze się powtarzają.
P.S. tak wiem, że nie każdy wchodzi na strony typu JM, mistrzów itp. itd. chodzi mi o odrobinę ''trudu'' i napisaniu samemu cokolwiek.
P.S. 2: wyprzedzam hejty innych z powodu braku wrzuconych przeze mnie tematów (np. ''chuj nic nie wrzuca a krytykuje'') próbowałem wrzucać tu materiały ale dałem sobie spokój po tym jak wszystko leci do było.pl po kilku sekundach (nie żale się bo zapewne chujowo szukam, tylko się tłumaczę)
P.S. tak wiem, że nie każdy wchodzi na strony typu JM, mistrzów itp. itd. chodzi mi o odrobinę ''trudu'' i napisaniu samemu cokolwiek.
P.S. 2: wyprzedzam hejty innych z powodu braku wrzuconych przeze mnie tematów (np. ''chuj nic nie wrzuca a krytykuje'') próbowałem wrzucać tu materiały ale dałem sobie spokój po tym jak wszystko leci do było.pl po kilku sekundach (nie żale się bo zapewne chujowo szukam, tylko się tłumaczę)
xgregor napisał/a:
Kurwa no przysiągł bym że już to było na sadolu, ale za huja nie mogę znaleźć
Mylisz się. Soczyście i w całości podjebane z Joe.
Zapatrzyłem się na Twój avatar, a tu jakiś film wrzuciłeś?
pawlikkw napisał/a:
średnio to miało sens bo sam strzał był bardzo dobry . Bez zmyłki bramkarz miałby małe szanse na obrone
Ale oni nie wiedzieli, że mu taki strzał wyjdzie. Jakby uderzył trochę słabiej to wtedy dzięki tej zmyłce szanse byłyby większe niż bez niej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów