📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ja prdle, ale tam musi jebać 😐 Dramat
Brakuje koryta....
A może to jest pyszne
Do popicia pewnie woda prosto z Gangesu. Taki mac zestaw.
Ale oni musza miec stalowe zoladki.
Czy to przypadkiem nie dziala w obiegu zamknietym?
Do popicia pewnie woda prosto z Gangesu. Taki mac zestaw.
Ale oni musza miec stalowe zoladki.
Czy to przypadkiem nie dziala w obiegu zamknietym?
Srak Donald
Icecurser napisał/a:
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze gorzej
Po pierwsze to szanuj gowno, bo to jedyne co ci w zyciu wyszlo. A po drugie, to jest jakas bialkowa papka podawana przez menela alkoholika i jego ekipe. Wunderbar kurwa. Hehe
Gdzieś tego chujka widziałem jak jakiemuś człowiekowi (czyt. Białemu) to gówno dał do jedzenia, w pół godziny wylądował w szpitalu, dreszcze gorączka pod 40°C ogólnie srogo chłopa pozamiatało
Dur brzuszny (łac. typhoid) jest ogólnoustrojową, ostrą chorobą zakaźną, którą wywołuje zakażenie gram-ujemnymi bakteriami jelitowymi – pałeczkami duru brzusznego (łac. Salmonella typhi). Synonimicznie, dur brzuszny nazywany jest chorobą brudnych rąk, dawniej znany pod nazwą tyfus ang)
To jest ta nadciągająca monarchia świata, jedna z głównych gospodarek świata? To jest ten kierunek, w który będzie podążał świat?
Pochylmy głowy z szacunku dla ciężkiego życia, jakie ma flora bakteryjna w żołądkach Hindusów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów