📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Wolałbym własne gówno zjeść, przynajmniej wiem z czego się składa.
Dur brzuszny (łac. typhoid) jest ogólnoustrojową, ostrą chorobą zakaźną, którą wywołuje zakażenie gram-ujemnymi bakteriami jelitowymi – pałeczkami duru brzusznego (łac. Salmonella typhi). Synonimicznie, dur brzuszny nazywany jest chorobą brudnych rąk, dawniej znany pod nazwą tyfus ang)
Dlatego je się gorące by bakterię wymarły
W.polsce.robia kebaby pracuja w fast fodach , I to najbrudniejszy narod swiata przed ruskimi nawet.znajomi wynajmuja ciapatym po roku mieszkanie bylo do calkowitego remonty nawet farby ze scian.ciapaki poobsrywali czyms a smierdzialo doslwonie w mieszkniu cebula I gownem ! 4 typa w jednym pokoju mieszkalo.a w kuchni 2 , I jeden w kiblu spal.takie to ubogacenie polski ukry to samo syf kila !
Jak widać na filmie klientów nie brakuje i siano zbiera całkiem możliwe że po kuchennych rewolucjach M. Gessler.
Interes życia , rano z szamba nabiera łopatą i następnego będzie jeszcze więcej
Książulo niech tam wypierdala, i przestanie w końcu mordę na polskim srajtubie wydzierać
Te aromatyczne przyprawy kuchni hinduskiej mają na celu zabić smród.
A plebs się tym zachwyca.
A plebs się tym zachwyca.
turbonekro napisał/a:
Książulo niech tam wypierdala, i przestanie w końcu mordę na polskim srajtubie wydzierać
Wydziera ryj to akurat ten rudy cymbał mrkryha
paclawek napisał/a:
Wydziera ryj to akurat ten rudy cymbał mrkryha
No to ten drugi Sorki, pojebało mi się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów