Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie fajnie tylko jeden gostek ma maskę....
ty się nigdy nie pomyliłeś?
Lubię jak mnie państwo rucha w dupę. Mogliby tylko trochę mocniej.
Tak to widzę, kiedy ktoś domaga się większego zamordyzmu.
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się pierdolą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
u nas jest coś takiego jak nietykalność cielesna, policjant musiał by prowadzić interwencję wobec obywatela a po za tym nie ma przepisów prawnych karzących nosić maseczkę bo to co jest to tylko "zarządzenie i zalecenie" do noszenia maseczek dlatego nie dostaniesz mandatu od policji bo możesz go nie przyjąć ale oni mogą skierować sprawę do sanepidu i to sanepid cię ukarze stosownie
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się pierdolą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
Fajnie się tak mówi dopóki jest się jebaną wszą co zapierdala w Januszexie. Tylko, że poglądy które reprezentujesz obecne są także wśród polityków- no i w taki sposób powstają reżimy i systemy uciśniania. Jakby Ciebie tak jebali to byłby płacz; łełe zły żond łełe
Fajnie się tak mówi dopóki jest się jebaną wszą co zapierdala w Januszexie. Tylko, że poglądy które reprezentujesz obecne są także wśród polityków- no i w taki sposób powstają reżimy i systemy uciśniania. Jakby Ciebie tak jebali to byłby płacz; łełe zły żond łełe
poczytaj o efekcie Dunninga-Krugera, bo ewidentnie cię dotyka mędrcu z korpo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów