Niestety wymagany angielski, albo tak jak ja można po prostu oglądać obrazki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@decode21 Co jak co ale w gimnazjum to zajebiście było I problem jest taki że nie przyjmujesz opinii innych. Może napisałem to zbyt ofensywnie - przepraszam. Ale jak zapraszasz laskę, biegasz za nią, płacisz, nie postawisz się, robisz super romantico wycieczki o kótre błagasz żeby się zgodziła przez tydzień no to tak jest "Poruchać" było raczej metaforą zdobycia tej dziewczyny - związku/relacji/miłości - zwał jak zwał.
żałuje że nie uczyłem się w gimnazjum kiedy powstawało słoneczko.....
warez1990 napisał/a:
żałuje że nie uczyłem się w gimnazjum kiedy powstawało słoneczko.....
Przecież z tym słoneczkiem to jest jedna wielka ściema.
tataPszemka napisał/a:
huehue i prawidłowo, szmata chce za darmo się wozić, nażreć i co jeszcze kurwa? tańsza jest dziwka w burdelu
Ogólnie to masz rację, na te jebane związki idzie więcej chajsu niż miałbyś po prostu iść podupczyć, a jeszcze te fochy, humorki...
Fejk, skoro nie miała pieniędzy już w restauracji i musiała odpracować posiłek, to jakim cudem wpuścili ją do kina?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów