📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Można by taką ustawkę zorganizować troszkę inaczej. Mały Cygan kontra mały murzyn. Choć wynik z góry znany. Cyganie atakują zawsze w liczbie plus dwa do ilości przeciwników. Hiena mocna w stadzie.
Co widzą w domu, tego się uczą. Świetlana przyszłość przed nimi.
I tak dobrze jak na murzynów że sobie po głowie nie zaczęli skakać
Za wcześnie. Dopiero w 4 klasie na wf-Ie się skakać po głowach uczą. W 5 na fizyce właściwość fizyko-chemicznych opon i procesu ich spalania.
nie ważna technika i doświadczenie, bo i tak zawsze przegra ten, który zarobi lepę w ucho
Ale jedno ucierpiało
Duży nie dość, że kolor skóry taki a nie inny to jeszcze wali z zaskoczenia. Kibicowałem małemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów