📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piwo za Escorcika...
...wyginęły już z naszych ulic, a to były proste i trwałe konstrukcje.
orzeszwmorde napisał/a:
Piwo za Escorcika...
Tydzień temu widziałem takiego pod Tarnowem
to młody Clarkson?
ee, to jest już tak wyszykowane... a gdzie półosie? gdzie poduszki silnika i skrzyni? wiązki kabli etecera
ee, to jest już tak wyszykowane... a gdzie półosie? gdzie poduszki silnika i skrzyni? wiązki kabli etecera
Murzyni z Queens robią to 20 sekund szybciej z demontażem karoserii, tapicerki i siedzeń.
5 sekund więcej zajmuje demontaż okablowania samochodu
5 sekund więcej zajmuje demontaż okablowania samochodu
Na godziny to oni raczej nie pracują
1:53 "endżin czendżin" hahaha
wydrunio napisał/a:
sranie w banie, ciekawe jak półośki połączyli ze skrzynią w tak krótkim czasie? niemożliwe
nie ma rzeczy niemożliwych, jest japonia a tak serio może to tylko buda od mkIII a reszta mkII (tam był napęd na tył)
1:30 jak zajebiście wyciągnął kolegę spod auta
orzeszwmorde napisał/a:
Piwo za Escorcika...
No szczególnie blachę miały trwałą
co to za pierdolenie dla naiwnych?! drugi silnik w bagazniku.Polosie nie rozchodzą sie na tyle,zeby je wyjac bez rozpiecia sworzni.
to mi sie bardziej podobało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów