Niby nic, a jednak niezwykle i rzadko spotykane. Kibice Juventusu FC oraz Celticu wymienili szaliki po wczorajszym meczu 1/16 Champions League w ktorym Celtic w dwumeczu przegral az 5:0. Ktory kibic po takiej porazce posunal by sie do takiego czynu? Szacunek dla kibicow The Bhoys.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Trudno sie dziwic Turyn to nie Neapol ale jednak nieufnosc zostaje..
dla sprostowania: ta sytuacja miała miejsce przed meczem
Ah, mój kochany Juve, cenię Szkotów, niestety trener Celticu jest rudy i do tego pojebany, więc nie dziwota, ze przegrywają ;]
w razie walki/spiecia na starcie przeciwnik ma nad toba przewage
w razie walki/spiecia na starcie przeciwnik ma nad toba przewage
Gość owinął sobie szalik, bo jest normalnym kibicem i nie zamierza się napierdalać. Gardze półmózgami, dla ktorych ustawki albo krojenie barw, to rzecz najwyższa, mają w dupie klub, mecz i inne. Banda chuja.
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Gość owinął sobie szalik, bo jest normalnym kibicem i nie zamierza się napierdalać. Gardze półmózgami, dla ktorych ustawki albo krojenie barw, to rzecz najwyższa, mają w dupie klub, mecz i inne. Banda chuja.
Zła interpretacja,prowadzi do złych wniosków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów