w ekspresowym czasie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Up Oni w ogóle powinni wymieniać tory czego od wielu lat nie robili
@up od wielu lat? ja smiem twierdzic ze nigdy nie wymieniali
U mnie między Malborkiem a Gdańskiem, czyli jakies 50 km, wymiana torów i trakcji trwa juz jakieś 3,5 roku :/
W Polsce za 1000 Lat
Dodam, że sporo jest jeszcze nie dokończone, w niektórych miejscach wydaje się, że nic sie nie dzieje. Na moje juz zaprawione w boju oko, bo jeżdzę do Gdańska codziennie do pracy, dokonczenie remontu zajmie jeszcze jakieś 1,5 do 2 lat
A swoja drogą, kiedys żeby wybudować kawałek torów np. w Hameryce, potrzeba było do tego setki murzynów i skośnookich. Teraz jedna maszynka zabiera pracę tylu ludzim
A swoja drogą, kiedys żeby wybudować kawałek torów np. w Hameryce, potrzeba było do tego setki murzynów i skośnookich. Teraz jedna maszynka zabiera pracę tylu ludzim
U nas to się powinno nazywać "czarna magia na zachodzie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów