Kutasa sobie przytrzasną ?
Przez jakiś czas będzie miał grubszego więc powinien się cieszyć
W szkole mnie uczono o zjawisku „odruchu bezwarunkowego”, czyli np. boli - ciało bezwarunkowo próbuje oddalić się od źródła bólu. Jeśli przytrzasnął sobie sam koniuszek to spokojnie mógł odsunąć się na kilka cm i wciąż być przytrzaśniętym. Nie doszukujcie się wszędzie fejków
W szkole mnie uczono o zjawisku „odruchu bezwarunkowego”, czyli np. boli - ciało bezwarunkowo próbuje oddalić się od źródła bólu. Jeśli przytrzasnął sobie sam koniuszek to spokojnie mógł odsunąć się na kilka cm i wciąż być przytrzaśniętym. Nie doszukujcie się wszędzie fejków
Takie czasy, że wiele osób chce mieć swoje 3 minuty, czy tak choćby kilkanaście sekund w sieci. I dla mnie takie nagranie jest tego doskonałym przykładem. Tak jak kilka filmików wcześniej typ pomaga pchać wózek, no sorry, ale mam alergie na takie ustawki
Kutasa sobie przytrzasną ?
Nie, tylko ten co stał przy aucie sobie przytrzasnął
Takie czasy, że wiele osób chce mieć swoje 3 minuty, czy tak choćby kilkanaście sekund w sieci. I dla mnie takie nagranie jest tego doskonałym przykładem. Tak jak kilka filmików wcześniej typ pomaga pchać wózek, no sorry, ale mam alergie na takie ustawki
To czemu w takim razie nie nagrywał ktoś tej „ustawki” bliżej z telefonu, żeby była lepsza jakość i efekt (tak jak jest robiona większość ustawek)? Czemu bawią się w nagrywanie telefonem z monitoringu? Nie wszystko co nagrane jest ustawką
klapa się zatrzasnęła a typ wycofał tyłek.. w śmiechu warte było więcej realizmu
Nie musiał sobie przytrzasnąć ptaka. Wystarczyło, że materiał zaciągnęło i gdzieś ścisnęło w kroczu. Stąd możliwość odsunięcia, ale nie odejścia.
Nie musiał sobie przytrzasnąć ptaka. Wystarczyło, że materiał zaciągnęło i gdzieś ścisnęło w kroczu. Stąd możliwość odsunięcia, ale nie odejścia.
Otóż to, ale jak widać większość daje się zrobić. Taki filmik jest do wykonania w 5 minut, nieco więcej gdyby niezbędny był „uwiarygadniajacy" cała sytuację monitoring
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów