Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego przyszedł w tym szlafroku żeby ją nęcić... Jebana zoofilia
Widać że jak każda żona nieruchana dostaje wścieklizny macicy, a ten jeszcze się z nią drażni przed seksem.
Dlatego przyszedł w tym szlafroku żeby ją nęcić... Jebana zoofilia
kurwa jakiego my upośledzenia przez pewną religię dostaliśmy, co film z kozą...
Rozmową jak z wyborcą PiS-u.
Raczej rozmowa z KODerastami...
A to jest różnica, pomiędzy jedną bandą zmanipulowanego bydła od drugiego? Ja nie zauważyłem...
A to jest różnica, pomiędzy jedną bandą zmanipulowanego bydła od drugiego? Ja nie zauważyłem...
No jest. KODoraści drą ryje na ulicach przeciw demokratycznie wybranemu rządowi, broniąc jednocześnie demokracji i konstytucji złamanej przez rząd, którego bronią.
PiSiory natomiast siedzą w fotelach i z uśmiechem oglądają relacje w TV czy na komputerze.
Dobrze, że mohery już dogorywają, bo mieli by ciepło. Gangi staruszek by ich już spacyfikowały widelcami...
PiSiory natomiast siedzą w fotelach i z uśmiechem oglądają relacje w TV czy na komputerze.
Przy okazji pobierając 500+(które wcześniej jest im kradzione podatkami - starymi i nowymi), uznawaniem ich kochanej partii za prawicę i wyzywanie od lewaków, PO-wców i KODziarzy wszystkich, którzy nie lubię PiS-u. Tak, nie są tak samo durni jak tamci...
Możesz pisać co chcesz, dla mnie to ta sama para brudnych, dziurawych kaloszy.
Przy okazji pobierając 500+(które wcześniej jest im kradzione podatkami - starymi i nowymi), uznawaniem ich kochanej partii za prawicę i wyzywanie od lewaków, PO-wców i KODziarzy wszystkich, którzy nie lubię PiS-u. Tak, nie są tak samo durni jak tamci...
Możesz pisać co chcesz, dla mnie to ta sama para brudnych, dziurawych kaloszy.
Hehe, bo POwcy, Kodziarze i Ubywatele nie pobierają 500+? PiS jest również wśród swoich wyborców za ten program nielubiany, ale i tak na nich zagłosują, bo mają inne, które im się podobają. Problem opozycji jest taki, że ich jedynym programem jest obalenie Pisiorów. Jakby przedstawili konkrety, to może mieliby szanse. Mnie natomiast dziwi brak zainteresowania wszystkimi innymi bytami politycznymi, które często mają fajne programy (co ważne mają je!), a zaślepione ćmy dalej za dwoma światełkami, jedno czerwone, drugie żółto-biało-żółte...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów