18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Wymiana zdań z ojcem.
kinko • 2013-10-24, 22:39
Październik, czas wymiany ogumienia w aucie na zimowe. Akcja zakończona sukcesem, wystarczyło tylko przenieść opony z samochodu do piwnicy. Stoję na klatce schodowej, trzymam po dwie opony w ręcę, lekko mi się kurwa dłuży, bo ojciec nie może otworzyć drzwi do piwnicy.
Ja: Taki stary jesteś i w dziurę nie potrafisz trafić?
On: Aa... Bo włosów nie ma.

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
GoldRoger777 2013-10-24, 22:46
Pewnie po chemioterapii.
Zgłoś
Adolf Skurwolix 2013-10-24, 23:02 39
Zgłoś
m................a 2013-10-25, 0:45 2
No i to rozumiem, tysiące lat nikt się nie golił i nagle 30-40 lat temu naszła taka moda i teraz jak się już nie goli ktoś to koniec świata!! brudas! ohyda! Jak co w ogóle masakra won! Do tego od kilku lat każdy facet też już obowiązkowo... Nie wiem, czemu mój mózg się do tego nie przystosował, ale już raczej nie przystosuje. Jestem chyba ostatnią kobietą na ziemi, która uważa owłosienie za coś normalnego
Zgłoś
Murekkk 2013-10-25, 0:52 12
@UP

Soczyście musisz pachnieć, i ten pot spod pach Tysiące lat nie było komputera ani internetu, nagle jeb i wszyscy korzystają, won z internetów jak Ci coś nie pasuje : O
Zgłoś
kinko 2013-10-25, 0:56 4
memengwa, jeśli avatar jest Twój to wszystko bym Ci wybaczył
Zgłoś
E................t 2013-10-25, 1:17
ja pierdole chuj mnie obchodzi co ty robisz ze starym w piwnicy,matce to powiedz a nie na sadolu dupsko zawracasz
Zgłoś
Dobrutro 2013-10-25, 1:30
Jest różnica między "przystrzyżeniem", a ogoleniem na łyso. Kobieta jak ma ładnie zadbane futerko dodaje jej to tylko kobiecości, a jeśli jest wygolona do łysa to wygląda jakby była chora lub miała poniżej 10 lat a pedofilem nie jestem. Porównując do fryzury na głowie, jeżeli ktoś goli się do skóry to wygląda jakby był po chemioterapii i zazwyczaj wygląda nienaturalnie, dziwnie i strasznie.
Zgłoś
YanioL 2013-10-25, 1:31 1
Gimby bez spiny są drugie terminy.

Dobry dowciapniś z Ojca, postaw mu piwo w imieniu Internetów (:
Zgłoś
panchamityle 2013-10-25, 1:33 1
@up
Co Ty tam pierdolisz? Już chuj z tym, że masz zapewne długie baty jak baba i słuchasz metalu, ale lubisz u kobiet futro? Po chlapaniu minety wyciągasz włosy z zębów? A ten memengwa to już w ogóle agent, choć uważam, że chciał zatrolić.
"EWENTUALNIE w paseczek przytnij!"
Zgłoś
Varyz 2013-10-25, 1:44 1
@memengwa - nauka historii nie boli. Już "zacofani" starożytni Grecy i Rzymianie się golili, ot takie warunki.
Zgłoś
zombiak85 2013-10-25, 1:45 3
Po dwie opony w ręce? Co Ty qrwa gokartem jeździsz?
Zgłoś
Fiszu92 2013-10-25, 11:48 3
memengwa napisał/a:

No i to rozumiem, tysiące lat nikt się nie golił i nagle 30-40 lat temu naszła taka moda i teraz jak się już nie goli ktoś to koniec świata!! brudas! ohyda! Jak co w ogóle masakra won! Do tego od kilku lat każdy facet też już obowiązkowo... Nie wiem, czemu mój mózg się do tego nie przystosował, ale już raczej nie przystosuje. Jestem chyba ostatnią kobietą na ziemi, która uważa owłosienie za coś normalnego

Tak, u zwierzat.
Zgłoś
Kozar 2013-10-25, 13:23
Powiedzenie starsze niż najstarszy Sadol.
Zgłoś
kinko 2013-10-25, 16:36 2
zombiak85 napisał/a:

Po dwie opony w ręce? Co Ty qrwa gokartem jeździsz?

po prostu nie byłem miękkim chujem robiony
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem