📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze , że ma hobby związane ze sportem ,a nie tylko zjarac się i siedziec na kompie
Jak by dać wszystkim dzieciom takie finansowe szanse zaistnienia w swojej pasji to również by wymiatali. Prawda jest taka, że taki rowerek kosztuje tyle ile samochód młodego człowieka który kupuje go chodząc do szkoły średniej (2-8k zł). Dziękuje dobranoc.
Eee tam, myślałem, że będzie coś zajebistego, a tu takie gówno...
Czekam na filmik jak się wypierdoli na twarz.
Żartuje, też bym tak chciał, ale się boję..
Czekam na filmik jak się wypierdoli na twarz.
Żartuje, też bym tak chciał, ale się boję..
ee tam za bajtla takie akrobacje robiło się na składaku albo na Reksiu
Myslałem, że będzie fest wymiatał, a tu.... szkoda gadać. Za młodu to lepsze jazdy robiło sie na składaku, koła 16' i to bez chamulców
DR_DRE napisał/a:
Jak by dać wszystkim dzieciom takie finansowe szanse zaistnienia w swojej pasji to również by wymiatali. Prawda jest taka, że taki rowerek kosztuje tyle ile samochód młodego człowieka który kupuje go chodząc do szkoły średniej (2-8k zł). Dziękuje dobranoc.
Niestety nie masz racji. Takie rowery kosztują od 14.000zł do nawet 20.000zł. Na joemonster był ten sam filmik, pod nim jeden użytkownik powstawiał nazwy najbardziej popularnych downhillówek.
Sport dla bogatych/albo ze sponsorami.
Link do strony GIANT POLSKA z rowerkiem za 22.000zł:
giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/glory/9158/49260/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów