Ewidentnie nagrywający to pojeb.
Proszę o opinie innych
Tak. twoja wina.
Ja napisałem tylko jak to wygląda w praktyce. Kto chce ten niech sobie teoretyzuje ,że to czy tamto siamto sramto. W praktyce jak ktoś już włączy się do ruchu całym samochodem i przyjebiesz w niego to twoja wina i chuj.
Teraz barany które piszą że wina opla niech przeanalizują gdzie w momencie kolizji jest srebrny opel. Tak barany jest na rondzie czyli już jest po ustąp pierwszeństwa... Po jego lewej była astra która łądnie go osłoniła i uciekła a vectra musiała stanąć bo był korek. Facet przypierdolił w tył Vectry. Kolejny argument że wina "kamerującego". Na miejscu Vectrowozu kieruję się do sądu i sprawa jest wygrana tym bardziej że facet ma film na którym widać czarno na białym. A jeśli facet już wygrał to jest idiotą że naprawili mu za 60% ceny z OC. Sądzić się dalej i zbierać rachunki za naprawę(przywrócenie stanu sprzed stłuczki). Idioci w tym kraju... sami idioci...
poczekam az reszta specy sie odezwie ale jak dla mnie to jadac prawym pasem nie powinien byl nagle zrobic mega skretu w lewo z taka predkoscia zwlaszcza scianajac 1 pas ruchu. jezeli to bylo rondo to tym bardziej ( rondem jezdzi sie po wewnetrznej zjezdzajac na prawy pas tyko przy zjezdzie ), jak skrzyzowanie to wykonal niebezpieczny manewr i nie dostosowal predkosci.
Teraz barany które piszą że wina opla niech przeanalizują gdzie w momencie kolizji jest srebrny opel. Tak barany jest na rondzie czyli już jest po ustąp pierwszeństwa... Po jego lewej była astra która łądnie go osłoniła i uciekła a vectra musiała stanąć bo był korek. Facet przypierdolił w tył Vectry. Kolejny argument że wina "kamerującego". Na miejscu Vectrowozu kieruję się do sądu i sprawa jest wygrana tym bardziej że facet ma film na którym widać czarno na białym. A jeśli facet już wygrał to jest idiotą że naprawili mu za 60% ceny z OC. Sądzić się dalej i zbierać rachunki za naprawę(przywrócenie stanu sprzed stłuczki). Idioci w tym kraju... sami idioci...
Wiele osób zaraz stwierdzi, że stłuczki można było uniknąć, niestety mokra nawierzchnia + wiekowe opony dębica = bum. Uciekać na lewy pas się nie dało, ponieważ był na nim autobus.
Policja na miejscu, po obejrzeniu nagrania uznała winę opla "nieustąpienie pierwszeństwa i wjazd na skrzyżowanie nie mając możliwości jego opuszczenia".
Speców twierdzących, że autor filmu chciał zarobić informuję, że odszkodowanie pokryło ok 60% kosztów związanych z naprawą.
@catering_0 A co jeśli nie rondo? Nie dziwię się, że tyle wypadków jest na rondach, skoro ćwoki takie jak ty nie potrafią ich odróżnić od zwykłych skrzyżowań. Sprawa jest jasna, winę za wypadek ponosi ten zdziwiony jak baca kierowca srebrnego szrotu. Przepisy są jasne; pierwszeństwo dla kierującego zjeżdżającego z ronda. AMEN>
poczekam az reszta specy sie odezwie ale jak dla mnie to jadac prawym pasem nie powinien byl nagle zrobic mega skretu w lewo z taka predkoscia zwlaszcza scianajac 1 pas ruchu. jezeli to bylo rondo to tym bardziej ( rondem jezdzi sie po wewnetrznej zjezdzajac na prawy pas tyko przy zjezdzie ), jak skrzyzowanie to wykonal niebezpieczny manewr i nie dostosowal predkosci.