📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Przed wlaczeniem filmiku wiedzialem, ze beda to biali ludzie.
jesli to opatentowali to pewnie nieźle kapuchy narztrzepio
I to powinno być premiowane, pomysłowość w ulepszaniu życia ludzi i natury. Zmienili sposób znany od tysięcy lat, słowem zrewolucjonizowali tę gałąź życia, no ale więcej kasy będą trzepać przekręciaże, czy celebryci, nie wnoszący do cywilizacji nic poza swoim ego.
1PalucH napisał/a:
link do filmu ma ktoś? do jutuba
ogarnij..
Cytat:
http://www.honeyflow.com
(Chłopaki są z Australii)
bins24 napisał/a:
Nie mam możliwości obejrzenia całego materiału, bo nie jestem masochistą. Jeżeli cały patent sprowadza się do podgrzewania plastrów, aby miód był ciekły i sobie spływał, to pomysł nie jest taki genialny, bo miód po podgrzewaniu traci swoje (duże) wartości odżywcze.
Rozumiem że przycisku przewijania na pasku też nie masz.. biedactwo..
@ up
ja się zastanawiam też jaki wpływ na zdrowotność miodu ma fakt że powstaje w plastikowych (?) plastrach
ja się zastanawiam też jaki wpływ na zdrowotność miodu ma fakt że powstaje w plastikowych (?) plastrach
@all portal.bioslone.pl/podgrzany_miod_traci_wlasciwosci_lecznicze wyraźnie pisze, że te "duże" wartości traci ale spójrzcie na tabelę i skończy się czcze gadanie o tym
Dobre do masowej produkcji. Jeśli ktoś ma kilka uli dla przyjemności to przecież najlepsze jest w tym to całe pierdolenie z pozyskiwaniem miodu
Przecież miód musi swoje odstać, odparować nadmiar wody ... no i raczej nie na nasz klimat.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów