18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Wyniki egzaminu
Spajk • 2013-02-08, 14:21
Politechnika gdańska parę lat temu. Wyniki egzaminu, który pisało blisko 200 osób miały być wywieszone w gablocie na 1 piętrze. Jako, że ich nie było, delegacja studentów poszła do gabinetu profesora.

S-Panie profesorze, jak możemy poznać wyniki z egzaminu?
P-Wyniki są wywieszone w gablocie na 1 piętrze.
S-Ale Panie Profesorze, byliśmy tam przed chwilą i nic nie ma.
P-Proszę pójść jeszcze raz i sprawdzić dokładnie.

No to się wrócili do gabloty i stwierdzili, że nic tam nie ma dalej. Wracają do profesora.

S-Panie Profesorze, tam naprawdę nic nie jest wywieszone.

Na co Profesor z uśmiechem na twarzy:
-Widocznie nikt nie zdał egzaminu. Do widzenia.

Prawdziwy sadysta.

Okazało się, że rzeczywiście w pierwszym terminie oblało 100% piszących
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sarkos 2013-02-08, 15:21 1
Aha, czyli nie tylko na mojej uczelni potrafią upierdolić 100% piszących od tak.
Zgłoś
BrunerOvned 2013-02-08, 15:38 5
Sarkos napisał/a:

Aha, czyli nie tylko na mojej uczelni potrafią upierdolić 100% piszących od tak.

Jak jest to filologia polska i wszyscy tak piszą, to wcale mnie to nie dziwi...
Zgłoś
BongMan 2013-02-08, 15:41 1
Spajk napisał/a:

Prawdziwy sadysta.

Raczej skończony burak. Nic dziwnego, że najlepsza polska uczelnia, UJ, w światowym rankingu jest gdzieś między 550 a 600 miejscem, przegrywając między innymi z uczelniami afrykańskimi.
Zgłoś
Tradyt 2013-02-08, 17:54 66
BongMan chyba z palca te rankingi brałeś .UJ jest na 457, UW na 477 , Politechnika Warszawska na 642.A oto ranking uniwersytetów afrykańskich :
Universite of Zimbabwe 1464 pozycja
Uniwersite Cheikh Anta Diop de Dakar(Senegal ) 1764 pozycja
Te dwa najwyżej notowane .Więc następnym razem doczytaj i dopiero pisz bzdety.
Zgłoś
black88 2013-02-08, 19:32 1
chuj nie sadysta

BongMan napisał/a:

Raczej skończony burak. Nic dziwnego, że najlepsza polska uczelnia, UJ, w światowym rankingu jest gdzieś między 550 a 600 miejscem, przegrywając między innymi z uczelniami afrykańskimi.

bongman - ty pewnie jesteś od tego klipu "czytaj - podrywaj" co?

Na prawdziwych uczelniach faktycznie są egzaminy, na które trzeba przyjść i coś umieć. I nie - nie jestem studentem UJotu - bo UJot to pedały
Zgłoś
lolex666 2013-02-08, 19:36 1
Jeżeli egzaminu nie zda więcej niż 10% roku to można go uznać za nieodbyty. i wsio
Zgłoś
Perel 2013-02-08, 19:40 3
Literka "E"!!!
Literka "i"!!!
Literka "A" jak EiA!!!!!
Bo EiA to jest potęga bo EiA najlepsza jest!!!!

True story bro!!

lolex666 napisał/a:

Jeżeli egzaminu nie zda więcej niż 10% roku to można go uznać za nieodbyty. i wsio

Zapraszam na PG to się przekonasz jak bardzo się mylisz
Zgłoś
Sarkos 2013-02-08, 19:43
BrunerOvned napisał/a:

Jak jest to filologia polska i wszyscy tak piszą, to wcale mnie to nie dziwi...

Ale babol No nic, każdemu się zdarzyć może. Uczelnia techniczna.
Zgłoś
Cirion 2013-02-08, 19:48 1
Cytat:

O cholera, a u mnie jeżeli jakikolwiek egzaminator upierdoli tylko 10% roku to znaczy, że ludzki z niego pan

Takich kwiatków, jak uwalenie 100% roku to nie widziałem nigdy, ale statystyki w okolicach 60-70% na korzyść egzaminatora jak najbardziej.
Zgłoś
oksi89 2013-02-08, 19:50 13
lolex666 napisał/a:

aha... chyba zaoczne na Wyższej Szkole Rzutu Ryżem i Pchnięcia Mlekiem.
Zgłoś
c................r 2013-02-08, 21:18
@Tradyt

Bongman pewnie angory nie czytał
Zgłoś
W................a 2013-02-08, 22:46
lolex666 ma racje. Negowanie informacji w tak głupi sposób jak pokazał oksi89 bez posiadania żadnych wiadomości powinno być karalne wietrzeniem mózgu.
Zgłoś
manieeek 2013-02-08, 22:55
@Black88
Haha widze, ze agh mocno trzyma sie na sadolu
Zgłoś
RHGM 2013-02-09, 0:11 1
... i tak wszyscy spotkamy się w McDonaldzie. (De facto - dzięki niejakiemu Donaldowi)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem