📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hmmm chyba ktoś nie rozróżnia "wynoszenia śmieci" od "wystawiania śmietnika" ale to taka mała drobnostka -.-
Widzę, że poprzednicy mają ból dupy, że komuś udało się piwka zdobyć za filmik. Film jak najbardziej pozytyw, stary pozytywny, dzieciaki ucieszone, no i w takiej piździawie mało kto dupę wystawi, więc szacun. A wy kurwa dalej siedźcie przed monitorem i szukajcie do czego się tu przypierdolić nieudacznicy życiowi.
Głupia pizda się śmieje, niech poodśnieża wokół domu w bikini.
jadoo napisał/a:
Głupia pizda się śmieje, niech poodśnieża wokół domu w bikini.
myślę, że nie byłby to najlepszy widok...
ma śmiech jak jakaś świnia (no, w końcu to hameryka - tłuściochy)
łatwiej by mu było ciągnąć ten kosz niż pchać.
Nie ma to jak chować się przed autem sąsiada, a żona wjeb*ła film na sadola
GatecrasherKO napisał/a:
Nie ma to jak chować się przed autem sąsiada, a żona wjeb*ła film na sadola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów