Głowa łysego cudem cała.
Głowa łysego cudem cała.
Własnie tak niespodziewanie i skutecznie widzę wypierdolenie pisowskiego pomiotu z Polski razem z pseudo opozycją z PO która już zaciera łapska że teraz znowu zmiana, bo motłoch zapomniał i pójdzie na mniejsze zło zagłosować.
To Twój najjaśniejszy umysł na kogo teraz każe Ci głosować?
Jak i cała załoga, po chuj on tam stał? Jak załogant wyleciał z pokładu to dopiero żagle zaczęły poprawnie pracować.
Żagle zaczęły normalnie pracować, bo płyneli fordewindem.
Nie wiem co tam się odjebało... Kolunio trzymający bom chciał wyjebać jacht czy jaki chuj? Zjebał im się ster, a ze nie chcieli robić zwrotu przez rufę to próbowali wykorzystać żagle? Też nie, bo przy wybranym grocie jednostka będzie ostrzyć. Jactu w dryf tak nie postawisz, bo robi się to inaczej.
No ni mam kurwa pojęcia...
Żagle zaczęły normalnie pracować, bo płyneli fordewindem.
Nie wiem co tam się odjebało... Kolunio trzymający bom chciał wyjebać jacht czy jaki chuj? Zjebał im się ster, a ze nie chcieli robić zwrotu przez rufę to próbowali wykorzystać żagle? Też nie, bo przy wybranym grocie jednostka będzie ostrzyć. Jactu w dryf tak nie postawisz, bo robi się to inaczej.
No ni mam kurwa pojęcia...
ja tam widzę ewidentną usterkę przekładni powella-richardsa.
ja tam widzę ewidentną usterkę przekładni powella-richardsa.
Jaka usterka? Zobacz że wykonali niekontrolowany zwrot przez rufę. Na początku filmu płyną baksztagiem i sternik dający dupy nie zauważył przekroczenia linii wiatru. Dlatego bom przeleciał przez pokład zgarniając idiotę stojącego przy nim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów