📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
nie wiem czy ogarniacie ocb... w tym roku na wyspach odkryto mięso z konia w mięsie z Tesco, ludzie sobie jaja robią z rożnymi motywami.. np takim jak ten.
jak ładnie poszukacie na yt to znajdziecie prawdziwego konia w tesco
jak ładnie poszukacie na yt to znajdziecie prawdziwego konia w tesco
Pamietasz zeby wziasc leki i sie wylogowac stad???? Przypominam!!!!
Tia.. kurwa.. nie ma to jak przygotować jakąś akcję i jak ostatni zjeb nagrać to jakimś nieustawionym szajsfonem... o ile ten szajs w ogóle można jakoś ustawić...
adusadi napisał/a:
Pamietasz zeby wziasc leki i sie wylogowac stad???? Przypominam!!!!
On nie będzie nic "braść".
Takie te hamerykanie bogate i do przodu a porządnie filmiku nie umieją nagrać!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów