ktoś chyba słusznie zauważył podkoloryzowanie męskie relacje i wygląd facetów w polskich reklamach piwa i podłożył muzyczkę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Faktycznie,jebie gejowizną na kilometr, aczkolwiek przyznaję,że nie zauważyłem tego w pojedyńczych reklamach ale tu ....."wypisz-wymaluj"
Brawo dla autora i....piwo??
To chyba jedynie Ciechana
@up
Ciachane z browaru Koczkodan?
Ciachane z browaru Koczkodan?
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Modę ową zaczeli poznaniacy bo był Marek z Lechem w rowie... ale "abstrachując" to od kiedy paulaner jest polski?
Piwo za Electric Six. Od tego kawałka zacząłem ich słuchać
Max. 250 znaków
Polskie piwa to Łomża, Amber czy Koźlak.
Znowu chce się Ż.
Nic kurwa nie poradzę bo jadę na Tyskich,żadne łomże,perły,harnasie,żubry,vipy i inne kurwa wynalazki, próbowałem wielu
chuj wam w dupę, a nie piwko
ciekawe kto jest właścicielem browarów
ale jak na eksport, to dobrego szczania po 10 browcach angole i niemiaszki
chuj wam w dupę, a nie piwko
ciekawe kto jest właścicielem browarów
ale jak na eksport, to dobrego szczania po 10 browcach angole i niemiaszki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów