dignogato napisał/a:
Kurwa, co za dyskusje. Te same upośledzone przygłupy które zawsze bronią pieszych, teraz wzięli się za obronę dziada z "czinkusia". Te zjeby chyba muszą mieć "kompleks ciecia" żeby tak pierdolić.
Nikt pieszych nie broni raczej na tym portalu i chuj w dupe pieszym. Tak samo chuj w dupe debilom, którzy uznaja znaki ograniczenia prędkości i przepisy drogowe jako "rekomendowaną prędkość" i powodują wypadki
supercharger napisał/a:
Po pierwsze nie wyrażaj się brzydko i nie mów ,że jestem pojebany bo taka rozmowa mija się z celem. po drugiei co mają pasy do rzeczy jeśli ich tam nie ma. Ty kolejny rozumiem który se dodaje jakięs powody dla których ma mieć racje. po trzecie audi moze dostac mandat za predkosc gdyby policja udowodnila ze pan z cc nie miał mozliwosći zobaczyć pana z audi. skad wiesz ze jechal 150 km/h? Jest dzień dobra widoczność prosta droga . a pan z cc nie zatrzymał sie nawet na moment zeby ocenic prawidlowo sytuacje. wiec tak jak jezdzisz samochodem masz zakladac najgorsze scenariusze inaczej nie masz wyobrazni.
jesli nadal nieroumiesz to dla mnie jestes wiekszm zagrozeniem na drodze niz pan z audi i pan z cc i nie jezdzij samochodem prosze cie
To mają pasy, że gdyby tam były, to pieszy by wszedł na nie i nie zakładał by, że za 2 sekundy będzie miał Audi będące 500 metrów dalej w nogach. Hipotetyczne gdybanie udowadniające, że kierowca kałdi w wiekszej mierze przyczynił się do wypadku niż dziadek z cc. Może panu w cc się nałożyły auta typa z kamerą i tego kałdi, które znalazły sie w jednej lini ? Wiec pan z cc ruszył aby płynnie przejechać, bo auto z kamerką było daleko ( jest spory zoom zrobiony). Zagrożeniem to jesteś ty a do tego nie potrafisz logicznie na nic spojrzeć, tylko trzymasz się twardo przepisów jak zwierze idące na smyczy.