Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
baronturbina 2024-05-10, 19:51 1
@Sirius. Znaczy Sergiej, twoje prorosyjskie poglądy i nienawiść do panującej władzy powinna zostać prześwietlona przez organy. Wiem
Wiem jaki zachod złyni ile wschod nam może dać dobrego, ba ile nam dał dobrego od 1939 roku. Mam nadzieję że nie zdążysz uciec na Białoruś. A jak jednak ci się uda to podzielisz los Emila
Zgłoś
N0laan 2024-05-10, 19:58
wg. poprawnej politycznie narracji (tego pierworodnego syna ZSRR Matuszki Rosi-i ) kierowca terrorysta i do tego ukrainski buntownik (przeszkolony przez zły zachód ) wyslany na sybir do Łagru a 20 lat Pozdro Jesli komendant sprytny to wykryje spisek Wszystkich autobusiarzy i ich tez wysle do obozu
Statystyki się zgadzają moze jeszce medal za zasługi
Zgłoś
Siriuz 2024-05-10, 20:09 1
baronturbina napisał/a:

@Sirius. Znaczy Sergiej, twoje prorosyjskie poglądy i nienawiść do panującej władzy powinna zostać prześwietlona przez organy. Wiem
Wiem jaki zachod złyni ile wschod nam może dać dobrego, ba ile nam dał dobrego od 1939 roku. Mam nadzieję że nie zdążysz uciec na Białoruś. A jak jednak ci się uda to podzielisz los Emila

Faszyzm, komunizm.... ich wszystkich łączyła miłość do przywódcy i rządu, i z radością donosili na wrogów systemu. Jesteś tak głupi, że nawet nie sklejasz, jak Twoje wypowiedzi są absurdalne Chociaż to nie głupota, bo gdybyś był aż tak głupi to nie potrafiłbyś raczej do kupy złożyć zdania. To raczej schizofrenia. Ciekaw jestem czy to norma, że w zakładach pozwalają pacjentom swobodnie używać internetu.
Zgłoś
majeńka 2024-05-10, 20:18 1
baronturbina napisał/a:

Ja to dopiero dziwię się że jeszcze Ci nie wpierdolili perma. Może jednak nie chodzino folklor, a powinien być zakaz wypowiadania się komuchom i reszcie prorosyjskiej masy dążącej do wschodu.

Akurat słowo nazizm bardziej pasuje. Oni przeszli z czerwonego socjalizmu na brunatny; to obecnie jedyne państwo o którym można powiedzieć że ich ustrój to wzorcowy faszyzm.

W faszyźmie masz garść dużych korporacji będących pod kontrolą państwa, różni się to od komunizmu gdzie jeśli duże zakłady pracy o zasięgu krajowym istnieją (np. Społem), nie mają politycznego znaczenia — to tylko marka, jak i od korporokracji gdzie to firmy kontrolują państwo a nie na odwrót.

Zaś co do innych cech, angielska Wikipedia najlepiej to określa:
Wikipedia napisał/a:

Fascism is a far-right, authoritarian, ultranationalist political ideology and movement, characterized by a dictatorial leader, centralized autocracy, militarism, forcible suppression of opposition, belief in a natural social hierarchy, subordination of individual interests for the perceived good of the nation and/or race, and strong regimentation of society and the economy.

— WSZYSTKIE cechy są spełnione.
Zgłoś
Siriuz 2024-05-10, 20:30 1
^ To jest właśnie dzisiejsza Ukraina pod butem Zelenskiego
Zgłoś
baronturbina 2024-05-10, 20:30
Siriuz napisał/a:

Faszyzm, komunizm.... ich wszystkich łączyła miłość do przywódcy i rządu, i z radością donosili na wrogów systemu. Jesteś tak głupi, że nawet nie sklejasz, jak Twoje wypowiedzi są absurdalne Chociaż to nie głupota, bo gdybyś był aż tak głupi to nie potrafiłbyś raczej do kupy złożyć zdania. To raczej schizofrenia. Ciekaw jestem czy to norma, że w zakładach pozwalają pacjentom swobodnie używać internetu.

Teraz do już na 100% jestem pewny skąd jesteś. Przykre ale stereotypy o Polsce „C” jednak skądś się biorą. Poddaje się, masz wolną rękę, idz wyprowadzać Polskę z unii i jak pisałem, czym szybciej kupuj bilet na Białoruś
Zgłoś
qaz123edc 2024-05-10, 20:31 3
majeńka napisał/a:

.

Im bardziej zbieracie wpierdol, tym więcej męczycie na forum

Po co udajesz Polaka, ukraiński gównobocie z kilkumiesięcznym kontem?
Zgłoś
baronturbina 2024-05-10, 20:49 1
qaz123edc napisał/a:

Im bardziej zbieracie wpierdol, tym więcej męczycie na forum
Po co udajesz Polaka, ukraiński gównobocie z kilkumiesięcznym kontem?

Dalem temu piwo niechcący. Kurwa mogę do niego wirtualnie nasikać zanim wypijesz?

Siriuz napisał/a:

^ To jest właśnie dzisiejsza Ukraina pod butem Zelenskiego

Ooo tak Sergiej! A pod troskliwymi skrzydłami putina, ukraina była by wolna, ludze byli by szczescliwi. Ale jaja!!! Załeński rozpętał wojnę z rosją.
Gałganie z podlasia kto najechał ukrainę i gwalcil dzieci, mordował i palił jak czerwonoarmiści? Po co? Żeby uratowac ludzi od zlego Zalenskiego? Serio… sam ci kupię ten bilet na Białoruś.
Zgłoś
Siriuz 2024-05-10, 21:01 1
baronturbina napisał/a:

A pod troskliwymi skrzydłami putina, ukraina była by wolna, ludze byli by szczescliwi.

No teraz to na pewno są szczęśliwi Uśmiechnięta Ukraina
Zgłoś
Lupa 2024-05-10, 21:09 1
Siriuz napisał/a:

Tutaj podają, że w autobusie było 20 osób, 3 zgineły, 6 rannych, kierowca aresztowany.[/Quake]
Jeśli to oficjalny komunikat, to w rzeczywistości 20 trupów, 3 jeszcze płyną i 6 zaginionych, a kierowca siostrzeniec miejscowego watażki robi już kurs na pilota w arełoflocie

Zgłoś
Wiewór 2024-05-10, 21:18 1
Poszedł na dno jak krążownik Moskwa

Szkoda że się wszyscy nie utopili
Zgłoś
majeńka 2024-05-10, 21:18 1
baronturbina napisał/a:

Poddaje się, masz wolną rękę, idz wyprowadzać Polskę z unii i jak pisałem, czym szybciej kupuj bilet na Białoruś

A po co miałby tam z Leningradu jechać? Możliwe że pracuje w oddziale firmy albo zdalnie, ale ich siedziba mieści się właśnie w Leningradzie.

Z drugiej strony, na Białoruś jeżdżą od niego bezpośrednie pociągi — właśnie sprawdziłam, na rozkładzie są co godzinę-dwie (choć tylko po południu).
Zgłoś
Lupa 2024-05-10, 21:28
Siriuz napisał/a:

No teraz to na pewno są szczęśliwi Uśmiechnięta Ukraina

A co Cię ich szczęście tak obchodzi? Wszędzie odliczasz ukraińskie ofiary tej wojny, jakby Ci ich było żal. Chcą zmiany pana, to muszą zapłacić krwią. I nie pierdol, że nie wszyscy chcieli, bo nie wszyscy też chcieli żeby było po staremu. Jeżeli zatem ma trwać rzeź, to niech trwa. Jak rzeźnik też spłynie krwią, będzie lepiej dla wszystkich innych potencjalnych ofiar. W dłuższej perspektywie ta wojna będzie dla ruskich większym bagnem niż afgany, potem nastanie kilka dekad spokoju.
Zgłoś
Siriuz 2024-05-10, 21:47 1
Lupa napisał/a:

A co Cię ich szczęście tak obchodzi? Wszędzie odliczasz ukraińskie ofiary tej wojny, jakby Ci ich było żal. Chcą zmiany pana, to muszą zapłacić krwią. I nie pierdol, że nie wszyscy chcieli, bo nie wszyscy też chcieli żeby było po staremu. Jeżeli zatem ma trwać rzeź, to niech trwa. Jak rzeźnik też spłynie krwią, będzie lepiej dla wszystkich innych potencjalnych ofiar. W dłuższej perspektywie ta wojna będzie dla ruskich większym bagnem niż afgany, potem nastanie kilka dekad spokoju.

Ci co nie chcieli pakowali walizki, sprzedawali dom i wyjeżdżali na zachód czy gdziekolwiek indziej. Nie wiem więc o jakich popierdoleńcach mówisz, którzy uznali, że wojna będzie lepszym pomysłem. Znakomita większość Ukraińców została oszukana przez tego kurwia Zelenskiego, bo on obiecywał im zakończenie konfliktu w Donbasie, a nie kurwa pełnowymiarową wojnę z Rosją. A kiedy już ją debil rozpętał to Azov radośnie zaczął terroryzować ludność cywilną mordując każdego kto nie hailuje Zeleńskiemu twierdząc, że to kolaborant. Więc chuj na ryj każdemu, kto dolewa benzyny do tego konfliktu, bo jednego jestem pewien - zwyczajni i normalni ludzie nie chcieli tej wojny. Jestem humanistą i obchodzi mnie szczęście ludzi.
Zgłoś
majeńka 2024-05-10, 21:50 1
Lupa napisał/a:

W dłuższej perspektywie ta wojna będzie dla ruskich większym bagnem niż afgany, potem nastanie kilka dekad spokoju.

Nie, Kacapstan rozpoczyna nowe ludobójstwo co 5-10 lat, nawet jeśli Ukraina wygra, jedyną zaletą będzie to że na jakiś czas przestaną napadać kraje ościenne (np. Gruzja), kontynuując wspieranie najgorszych dyktatorów (Syria, nowe pucze w podsaharyjskiej Afryce), i przede wszystkim na terenach już włączonych do РФ.

Nadzieja zaś w tym że ich rząd pierdolnie i wybuchną powstania które doprowadzą do rozpadu imperium. Jest kilkadziesiąt narodów na tyle dużych aby stworzyć niepodległe państwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem