18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Wypadek DK-7
xaron147 • 2019-05-25, 16:27

Cytat:

Wypadek miał miejsce w czwartek 23 maja w miejscowości Unierzyż. Zderzyły się trzy ciężarówki i samochód osobowy. Do szpitala śmigłowcem Lotniczego Pogotowia Ratunkowego przetransportowano kierowcę jednej z ciężarówek, który po zderzeniu został uwięziony w zniszczonym ciągniku. Żeby go ewakuować strażacy musieli użyć narzędzi hydraulicznych. Drugą osobą poszkodowaną był pasażer osobówki, został przewieziony do szpitala karetką.

Zgłoś
bodzio667 2019-05-25, 21:57 1
Senny za kierownicą, tak samo odpowiedzialny, jak na podwójnym gazie.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
NikoBellic91 2019-05-25, 22:10
kickyourheadoff napisał/a:

Ten zjebany odcinek pomiędzy Płońskiem, a Mławą ma na liście tysiące ludzi.

A idź Pan. Ja w życiu nie pojadę siódemką w stronę na Gdańsk. No chyba, że w końcu zrobią ekspresówkę, a nie kurwa jakieś wyboiste, jednopasmowe gówno.
Zgłoś
~Velture 2019-05-25, 22:25 2
mesjasz19 napisał/a:

Czasami tak jest, że sen łapie nagle. Gorsza pogoda, coś niestrawnego na obiad i człowiek robi się senny.
Jestem kierowcą międzynarodowym tzw. "busiarzem" i powiem Ci że są takie dni że możesz jechać 24h bez spania czując się wyśmienicie a czasami jest tak, że po 5h za kółkiem masz ochotę iść w kimono. Za dużo czynników się na to składa.
Robiąc 18tys km na miesiąc wiele razy mogłem zaobserwować jak organizm reaguje. Główny czynnik to pogoda, potem dieta, wydarzenia dnia poprzedniego, jakość snu itd.

No to jak chuj się czuje senny za kółkiem to wypierdalać na parking kręcić pauzę a nie jechać dalej.
Na filmie jest osobówka więc nie ma wymówek typu "no jestem w pracy bla bla bla" jak to śmierdziele zawodowi pierdolą.

Wkurwia mnie brak walczenia z tym i ciągłe wymówki. Jak masz jechać w trasę to kurwa jedź przytomnie.
Bo musiał dojechać, bo mu się śpieszyło, bo żona rodzi, bo dała dupy listonoszowi, bo zaćmienie księżyca będzie za 17 dni.

Jak mnie kiedyś po całym dniu w trasie złapała senność to zjechałem od razu na najbliższą stację benzynową, zaparkowałem, rozłożyłem fotel i poszedłem spać a miałem względnie niedaleko do mety bo ok 100km.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
robsonx79 2019-05-25, 23:28 1
mesjasz19 napisał/a:

Czasami tak jest, że sen łapie nagle.

Warto zrobić sobie badanie poligraficzne snu. Kosztuje to prywatnie jakieś 3 stówki, robi się we własnym domu i po tygodniu masz już wynik, czy nie masz przypadkiem bezdechu sennego., który jest czynnikiem bardzo podnoszącym ryzyko wypadku drogowego. A jeśli ktoś jeździ w długie trasy, to takie badanie jest już musowe.
Zgłoś
mazga50 2019-05-26, 0:59
robsonx79 napisał/a:

Warto zrobić sobie badanie poligraficzne snu. Kosztuje to prywatnie jakieś 3 stówki, robi się we własnym domu i po tygodniu masz już wynik, czy nie masz przypadkiem bezdechu sennego., który jest czynnikiem bardzo podnoszącym ryzyko wypadku drogowego. A jeśli ktoś jeździ w długie trasy, to takie badanie jest już musowe.

Zasypiając za kierownicą normalnie, masz większe szanse niż zasypiając z bezdechem?
Zgłoś
robsonx79 2019-05-26, 1:06
mazga50 napisał/a:

Zasypiając za kierownicą normalnie, masz większe szanse niż zasypiając z bezdechem?

Normalnie to za kierownicą nie zasypiasz, chyba ze szef Janusz każe jeździć non-stop. Bezdech powoduje, że nawet śpiąc 10 godzin będziesz senny, w niektórych wypadkach wręcz nieprzytomny.
Zgłoś
bonawentura 2019-05-26, 1:55 1
~Velture napisał/a:

No to jak chuj się czuje senny za kółkiem to wypierdalać na parking kręcić pauzę a nie jechać dalej.
Na filmie jest osobówka więc nie ma wymówek typu "no jestem w pracy bla bla bla" jak to śmierdziele zawodowi pierdolą.
Wkurwia mnie brak walczenia z tym i ciągłe wymówki. Jak masz jechać w trasę to kurwa jedź przytomnie.
Bo musiał dojechać, bo mu się śpieszyło, bo żona rodzi, bo dała dupy listonoszowi, bo zaćmienie księżyca będzie za 17 dni.
Jak mnie kiedyś po całym dniu w trasie złapała senność to zjechałem od razu na najbliższą stację benzynową, zaparkowałem, rozłożyłem fotel i poszedłem spać a miałem względnie niedaleko do mety bo ok 100km.

czy ciebie czlowieku matka z procy karmila? nie ma w tobie za grosz jakichkolwiek ludzkich uczyc, jak i rowniez logicznego myslenia.
Zgłoś
b................3 2019-05-26, 2:25
Jak szefu każe, to trzeba jechać i nawet 30h bez snu, busy są ubezpieczone, to w razie wypadku nie ma problemu.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-05-26, 2:40
Cytat:

Wypadek miał miejsce w czwartek 23 maja w miejscowości Unierzyż.

Gdzie kurwa ?
W czym kurwa ?
Kogo to kurwa obchodzi ?
Ludzie... kochani.. kurwa...
Się banda wieśniaków o krowie gówno potknęła w zakurwicach dolnych...

Ja pierdole... spalić, zaorac, zalać betonem - posadzić budyń i otworzyć plantację żarówek ...
Kurwa.....
Chryste...
Boże...
Unierzyż na sadisticu...
3 osoby sławne...

==============================================
Zgłoś
solltys 2019-05-26, 6:15 1
@bonawentura Ciebie chyba stary z dozownika karmił. Nie raz sam miałem taką sytuację że zasypiałem za kółkiem i za każdym razem zjeżdżałem na najbliższy parking aby się przespać chociaż te 20=30 minut nawet jak do celu miałem max 30 min jazdy. O jakich Ty uczuciach i myśleniu pierdolisz? "Ojj jaki biedny kierowca, zasypia za kołkiem, niech biedaczek jedzie sobie dalej bo jeszcze przyjedzie do celu 30 minut później"? Jebnij się w ten pusty łeb.
Zgłoś
zielonydarian 2019-05-26, 9:17
adl123 napisał/a:

To się musiał kierowca skody zdziwić że mu ciężarowy nie zjechał na pobocze.

kurwa tam są takie koleiny że się da,wiem bo jeżdżę tam dużym
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-05-26, 9:39 1
Velture napisał/a:

...Jak mnie kiedyś po całym dniu w trasie złapała senność to zjechałem od razu na najbliższą stację benzynową, zaparkowałem, rozłożyłem fotel i poszedłem spać a miałem względnie niedaleko do mety bo ok 100km.

Mnie złapało 40km przed domem, parking i kimono 20 minut... nie ma cwaniakowania "jak to, ja nie dam rady??"
Oczy klapną w moment i pozamiatane...
Zgłoś
Veetoo 2019-05-26, 11:06
To już nie podchodzi pod stwarzanie zagrożenia w ruchu lądowym?
Zgłoś
ScrappyCoco 2019-05-26, 14:30
Cvelwsiure ale z ciebie mocarz internetowy...

Cześć
Zgłoś
SatANAL 2019-05-29, 15:32
O jakim wy kurwa zasypianiu piszecie? Zakładacie, ze kierowca Skody zasnął za kierownica (a to on jechał na czołowe) czy jednak pierdolicie o kierowcach ciężarówek w tej chwili?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów