18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Wypadek DK-7
xaron147 • 2019-05-25, 16:27

Cytat:

Wypadek miał miejsce w czwartek 23 maja w miejscowości Unierzyż. Zderzyły się trzy ciężarówki i samochód osobowy. Do szpitala śmigłowcem Lotniczego Pogotowia Ratunkowego przetransportowano kierowcę jednej z ciężarówek, który po zderzeniu został uwięziony w zniszczonym ciągniku. Żeby go ewakuować strażacy musieli użyć narzędzi hydraulicznych. Drugą osobą poszkodowaną był pasażer osobówki, został przewieziony do szpitala karetką.

Zgłoś
~_Yarko_ 2019-05-25, 16:38 11
Może się mylę, ale widzę tu wyprzedzającą osobówkę " na trzeciego".

Zgłoś
gdpm 2019-05-25, 16:44 20
ojj szkoda ze przeżyl kierowca tej skody, nie powinien byl
Zgłoś
kretowicz14 2019-05-25, 16:58 1
@up Takiego powinni zostawić i nie wieźć karetką - jak by przeżył to miał szczęście, jak nie, to trudno.
Zgłoś
mazga50 2019-05-25, 17:25 16
kretowicz14 napisał/a:

@up Takiego powinni zostawić i nie wieźć karetką - jak by przeżył to miał szczęście, jak nie, to trudno.

gdpm napisał/a:

ojj szkoda ze przeżyl kierowca tej skody, nie powinien byl

Pojebało was? Gość prawdopodobnie zasnął za kierownicą. To nie było wyprzedzanie, on był w połowie drogi pomiędzy ciężarówkami.
Zgłoś
adl123 2019-05-25, 17:26 4
To się musiał kierowca skody zdziwić że mu ciężarowy nie zjechał na pobocze.
Zgłoś
traf 2019-05-25, 17:32 1
wreszcie i od nas dobry gong
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-05-25, 17:41 7
Mnie też to nie wygląda na bezmyślne wyprzedzanie, tylko zaśnięcie/zasłabnięcie...
Dobrze, że żaden debil nie wyskoczył z hasłem "TIRy na tory"

Down, ładnie, że się przedstawiłeś.
Zgłoś
gryzli21 2019-05-25, 17:54 8
Tiry na tory, pozdro
Zgłoś
andrzejrobert75 2019-05-25, 18:02 2
to niech kawe pije a nie śpi.
Zgłoś
gabriel0 2019-05-25, 18:05
mazga50 napisał/a:

Pojebało was? Gość prawdopodobnie zasnął za kierownicą. To nie było wyprzedzanie, on był w połowie drogi pomiędzy ciężarówkami.

Mógł nie spać.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
b................3 2019-05-25, 18:11 3
Jeśli od takiego uderzenia przeżyli, to znaczy, że bezpieczeństwo w tych nowych samochodach (nawet skody) stoi na dobrym poziomie. Gdyby jechał jakimś starym gratem, to zapewne inaczej by to się skończyło.
Zgłoś
~Velture 2019-05-25, 18:48 28
Jeśli zasłabł to pech. Nie ma na to wpływu.
Jeśli zasnął to niech zdycha skurwysyn.
Tępi się pijanych/naćpanych kierowców ale tych skurwieli zmęczonych bez snu 24/48h co jadą to już nie.
Dla mnie taki co zasypia na drodze jest gorszy od pijanego albo naćpanego bo ci dwaj ostatni to nie myślą trzeźwo

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mesjasz19 2019-05-25, 21:13 8
Velture napisał/a:

...

Czasami tak jest, że sen łapie nagle. Gorsza pogoda, coś niestrawnego na obiad i człowiek robi się senny.
Jestem kierowcą międzynarodowym tzw. "busiarzem" i powiem Ci że są takie dni że możesz jechać 24h bez spania czując się wyśmienicie a czasami jest tak, że po 5h za kółkiem masz ochotę iść w kimono. Za dużo czynników się na to składa.
Robiąc 18tys km na miesiąc wiele razy mogłem zaobserwować jak organizm reaguje. Główny czynnik to pogoda, potem dieta, wydarzenia dnia poprzedniego, jakość snu itd.
Zgłoś
kickyourheadoff 2019-05-25, 21:37 3

Ten zjebany odcinek pomiędzy Płońskiem, a Mławą ma na liście tysiące ludzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów