na pasie startowym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kamerzysta niech do polstu idzie tam potrzebują takich...
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ciekawe czy MAK zabral czarne skrzynki
Wyklepią i sprzedadzą Polakom. U nich śmieci, u nas samoloty przyszłości.
Te wszystkie filmiki kręci ten sam skurwiel, znam go, nawet jak mi piwo upadło to kamerą wyjebał w niebo.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Złe paliwo miał...
to ile nam ich zostało ?
To jest F-16C Block 30H nr rejestracyjny 87-0296 z 100 eskadry myśliwskiej w Montgomery w stanie Alabama. Incydent miał miejsce 28 lipca 2011 r. Po oględzinach, rozkręcili co się da, zakonserwowali skorupę i wysłali na cmentarz AMARG gdzie samolot stoi sobie pod chmurką.
Krótki opis F-16C block 30:
Silnik: General Electric F110-GE-100 turboodrzutowy, 17,155 funtów ciągu bez dopalania i 28,984 funtów z dopalaniem.
Prędkość max: Mach 2.02 na wysokości 40,000 stóp
Prędkość max stała: Mach 1.89 na wysokości 40,000 stóp.
Wymiary: rozpiętość skrzydeł 31 stóp, długość ok 49 stóp, wys. ok 16 stóp, powierzchnia skrzydeł ok 300 stóp kwadratowych.
Waga: 18,238 funtów pusty, 26,463 funtów w misjach pow-pow, maksymalna startowa 42,300 funtów.
Krótki opis F-16C block 30:
Silnik: General Electric F110-GE-100 turboodrzutowy, 17,155 funtów ciągu bez dopalania i 28,984 funtów z dopalaniem.
Prędkość max: Mach 2.02 na wysokości 40,000 stóp
Prędkość max stała: Mach 1.89 na wysokości 40,000 stóp.
Wymiary: rozpiętość skrzydeł 31 stóp, długość ok 49 stóp, wys. ok 16 stóp, powierzchnia skrzydeł ok 300 stóp kwadratowych.
Waga: 18,238 funtów pusty, 26,463 funtów w misjach pow-pow, maksymalna startowa 42,300 funtów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów