18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Wypadek Lamborghini
mr_9mm • 2013-03-26, 17:43
Dzisiaj około 11:30 w pięknym Sopocie miało miejsce niezwykłe wydarzenie:
38-letni kierowca lamborghini chciał przykozaczyć (świadkowie twierdzą, że ścigał się z BMW), stracił panowanie nad kierownicą: jechał na letnich + nadmierna prędkość, uderzył w słup. Po drodze niestety zaliczył 22-letniego rowerzystę.

Cytat:

Znamy przebieg wypadku. - Z powodu nadmiernej prędkości samochód marki Lamborghini, kierowany przez 38-latka, zjechał z jezdni al. Niepodległości. Na chodniku potrącił rowerzystę i uderzył w słup oświetleniowy - mówi sierż. sztab. Karina Kamińska z Komendy Miejskiej Policji w Sopocie.

Rowerzysta i "rajdowiec" trafili do szpitala z urazami (?) nóg.
Zgłoś
LADYKILLER 2013-03-26, 17:52 2
Nie wiedziałem nawet, że w szczecinie takie autka można było spotkać

@up sry .. pojebały mi sie miasta ^^
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2013-03-26, 17:54 1
Szkoda tak świetnych samochodów na takich idiotów... Przy zakupie takich cacek powinno się przechodzić bardzo rygorystyczne psycho-testy.

Poł bidy, że to "tylko" Gallardo, bo ono było przynajmniej produkowane na dużą skalę... Ale gdyby to było Veneno (3 egzemplarze), albo jakieś Pagani (zazwyczaj seria produkcyjna danego modelu nie przekracza kilkunastu egzemplarzy), to... Sam nie wiem jak bym zareagował na taką stratę.
Zgłoś
KukizGDZ 2013-03-26, 18:02 9
Szkoda że nie jechał golfem.
Zgłoś
Blakhart 2013-03-26, 18:06 47
Cytat:

Szkoda tak świetnych samochodów na takich idiotów... Przy zakupie takich cacek powinno się przechodzić bardzo rygorystyczne psycho-testy.

Poł bidy, że to "tylko" Gallardo, bo ono było przynajmniej produkowane na dużą skalę... Ale gdyby to było Veneno (3 egzemplarze), albo jakieś Pagani (zazwyczaj seria produkcyjna danego modelu nie przekracza kilkunastu egzemplarzy), to... Sam nie wiem jak bym zareagował na taką stratę.

Świetnie, że pochwaliłeś się znajomością Lambo na poziomie Wiki, na szczęście jesteś biedny i nie masz takich problemów egzystencjonalnych...
Zgłoś
waffen 2013-03-26, 18:28 11
Przyjebał to przyjebał, po chuj drążyć temat?
Zgłoś
proXe 2013-03-26, 18:32 11
Kadetem tera!
Zgłoś
czorny88 2013-03-26, 18:41
Spokojnie nasi mechanicy i blacharze poskładają to do kupy
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2013-03-26, 19:18 5
Blakhart napisał/a:

Świetnie, że pochwaliłeś się znajomością Lambo na poziomie Wiki, na szczęście jesteś biedny i nie masz takich problemów egzystencjonalnych...

Świetnie... Świetnie, to się czuję - bo w przeciwieństwie do Ciebie, nawet nie pomyślałem o tym, żeby się wspomagać Wikipedią
No cóż - jeżeli uważasz, że wszelakie objawy posiadania jakiejkolwiek wiedzy oznaczają, potrzebę korzystania z wiki, to...
Co ja pierdolę?! Zupełnie mi Cię nie szkoda! Powinno się tępić takich imbecyli, którzy całe swoje życie opierają na wiedzy cioci wiki i wujka google, którzy nie próbują niczego sami przeczytać, nauczyć się i zapamiętać, i którzy myślą, że wszyscy dookoła robią tak jak oni!
Zgłoś
l................1 2013-03-26, 19:25 1
38 lat lambo-polska-sopot... rusek
Zgłoś
Donaldek 2013-03-26, 19:39 1
Aaalleeee zaj**ał !
Kod:
Zgłoś
b................e 2013-03-26, 20:05
Dobrze, kurwa! Brawo! Tak się kończy kozaczenie bezmózgich tępych chui!
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-03-26, 20:34
no i huj, moze glupi bo szpanowal itp ale kase ma wiec mozg ma...huj z rowerzysta...szkoda lambo
Zgłoś
Indyman 2013-03-26, 22:33
Lambo niby taki zajebisty, a na Polskiej drodze połamał nogi rodakowi. A rowerzysta też połamany. Z tego co widze to lambo jest tak bezpieczne jak rower!!!
Italiańcy pojebańcy, w dupie mają czy to 15km/h czy 300km/h, cierpieć trzeba. Co to kurwa watykan???
Zgłoś
Mrmaniek 2013-03-26, 23:05
El-Miczelov napisał/a:

Świetnie... Świetnie, to się czuję - bo w przeciwieństwie do Ciebie, nawet nie pomyślałem o tym, żeby się wspomagać Wikipedią
No cóż - jeżeli uważasz, że wszelakie objawy posiadania jakiejkolwiek wiedzy oznaczają, potrzebę korzystania z wiki, to...
Co ja pierdolę?! Zupełnie mi Cię nie szkoda! Powinno się tępić takich imbecyli, którzy całe swoje życie opierają na wiedzy cioci wiki i wujka google, którzy nie próbują niczego sami przeczytać, nauczyć się i zapamiętać, i którzy myślą, że wszyscy dookoła robią tak jak oni!

Zastanawiam się, o chuj ci chodzi ????? Nie wiem czy wiesz ale żeby kupić lambo musisz zaliczyć ICH SZKOŁE JAZDY . Ty poważnie myślisz że oni robią te samochody dla normalnych ludzi ????
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem