📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Akcja jak z filmu. Piwko młody człowieku
Ale radość u maszynisty
Te samolot to żeśmy jeszcze nie rozjebali na przejeździe
Te samolot to żeśmy jeszcze nie rozjebali na przejeździe
Nie wiem czy mu życie przeleciało między oczami - ale pociąg to mu tylko śmignął.
Takich rzeczy nie widuje się na codzień!
To już trzeba mieć w chuj pecha nie dość, że lądujesz awaryjnie i ratujesz swoje życie to kończysz na przejeździe gdzie 2 pociągi już tylko czekają, żeby w Ciebie przypierdolić
zbyszko1986 napisał/a:
Akcja jak z filmu. Piwko młody człowieku
Dokładnie to ,,Oszukać przeznaczenie,,
Ciekawe czy jest na świecie drugi maszynista co rozpierdolił samolot? U nas był taki jeden artysta co po przejechaniu 21 osób (nic z jego winy) dostał ksywę "oczko". Żeby pobić tego na filmie to chyba trzeba będzie rozjebać na przejeździe okręt podwodny
siwybis napisał/a:
Ciekawe czy jest na świecie drugi maszynista co rozpierdolił samolot? U nas był taki jeden artysta co po przejechaniu 21 osób (nic z jego winy) dostał ksywę "oczko". Żeby pobić tego na filmie to chyba trzeba będzie rozjebać na przejeździe okręt podwodny
dailymail.co.uk/news/article-2749120/2-killed-small-plane-crashes-rail-car.html
Owszem, jest więcej przypadków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów