📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo jak się pajacuje przed kamerką a nie kontroluje co się robi to tak jest.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Tak się zastanawiam co kieruje tymi atencjuszami aby wrzucać takie nagrania do internetu. Pewnie połamana miednica, jakieś kończyny, uraz kręgosłupa, wyje z bólu, ale o tym żeby dobry kadr mieć to pamięta. Ja bym raczej nagranie ze sobą w takim stanie zostawił dla samego siebie... ludzie są pojebani.
Smoczoor napisał/a:
aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jęczy jak pizda
to samo chciałem napisać, najpierw kozaczy z gównośmigłem, a później obsrany bo kostucha nad nim stoi
Przynajmniej miał jakieś hobby. Lotnictwo w każdej formie wygląda inaczej z góry, a inaczej z dołu... Jest mega ryzykowne, stać się może to, czego najmniej się spodziewasz.
Lubiłem je, aż raz tylko spotkałem prąd zstępujący i prawie obsrałem zbroję. To nie jest sport dla każdego.
Lubiłem je, aż raz tylko spotkałem prąd zstępujący i prawie obsrałem zbroję. To nie jest sport dla każdego.
smc napisał/a:
Przynajmniej miał jakieś hobby. Lotnictwo w każdej formie wygląda inaczej z góry, a inaczej z dołu... Jest mega ryzykowne, stać się może to, czego najmniej się spodziewasz.
Offtop , płeć na profilu to fejk right?
Za te jęki dałbym nawet 10 piw. Szacun za niepocięte nagranie!
Rzadko taki film ktoś tu wrzuca, większość kończy się upadkiem i ciach!
Rzadko taki film ktoś tu wrzuca, większość kończy się upadkiem i ciach!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów