Dnia 09.09.2013 o godzinie 11:55 na wylocie z Zielonej Góry wyprzedził mnie z prędkością 200km/h + samochód marki chevrolet. Dwa km dalej napotkały mnie 4 godzinne opóźnienia, podczas których nie przemieściłem się nawet o 5cm. Okazało się że kierowca chevroleta to zastępca szefa ABW, który pędził na łuku 200km/h + wyprzedzając 3 zestawy. Skasował trzy samochody. Po 20 min pojawił się helikopter zabierając go z urazami kręgosłupa. Straż, policja, ITD, karetki w tą i z powrotem... Samochody w rowach itp. Solówką nie mogłem zawrócić, więc byłem świadkiem wszystkiego. Przyjechał prokurator po ok godzinie czekania, powinni zrobić wahadło, lub nas puścić, ale nie. Otaśmowali teren, kazali zastawić pojazdami straży pożarnej, tak aby było widać jak najmniej. Zablokowali całą drogę (wolny lewy pas i pobocze...) pod pretekstem plamy oleju (wielkości ok. 1,5m2) widziałem nie jeden wypadek (pracuję jako kierowca) i w takich sytuacjach strażacy rozsypują piach z mieszanką wchłaniającą i po 15 min jest pozamiatane) w tym przypadku wyglądało to dosyć ciekawie. Przyjechało kilku z ABW w tą i z powrotem jeździły czarne audice itp. Sami zbierali co się porozpadało... (wszystko wiem od strażaków, którzy porozmawiali z nami tymi z przodu po tym jak odjechali Ci z ABW ) Puścili nas dopiero po 4 godzinach, gdzie w innych przypadkach trwało by to maksymalnie 1h! Od tamtej pory próbuję znaleźć informację o tym wypadku... Szukam i szukam a tu nic. W między czasie w gazetach i informatorach pisali o wielu wypadkach, ale o tym że zastępca szefa ABW spowodował kraksę przy 200km/h+ i zbierali niewinnych ludzi rozwalonych po ulicy, a jego zabrali po 20min helikopterem, to już nigdzie nie napiszą... Jeżeli jest inaczej to temat wyjebać, jeżeli kogoś to zainteresuję to fajnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cruze Aveo Malibu to auta po 80 tys zl nie mówiąc o nowych w opcji.... Jeżeli to dla ciebie cienizna to jesteś bananowy przyglup. A kolega wozi insygnia. znajdź jeden link w którym będzie napisane ze kierowca był zastępca szefa ABW to przyznam ci racje w przeciwnym razie tylko szczekasz bez argumentów. Opisalem sytuacje ktora widziałem na własne oczy i tyle a ty się rzucasz jak pies na szynie. Uspokuj sie i napis z co o tym sadzisz jak człowiek albo wypierdalaj. Nie ma tematu bez wzywającego trolla jak ty, to smutne ja juz koncze z toba dyskusje. Wyciagnij z tematu swoje wnioski z tego co ci napisałem tez i tyle, pozdrawiam
Do końca wierzyłem w twojã inteligencję jednak sie zawiodłem. Nawet z tak rozbitego auta widac co to jest. I jestem drugã osobą która ci tłumaczy że był to Chevrolet Lacetti a ty swoje. Była to przejściówka po Daewoo więc przywołane przez ciebie model nijak się mają do sytuacji. Poza tym jak zapewne wiesz komuna i cenzura skończyła się już dawno i mamy wolne media. Gdyby była to jakaś szycha to nawet w TVNie by o tym mówili. A póki co to ty jedyny w 40 milionowym kraju masz tã wiedzę kto to był. Pomyśl zanim coś napiszesz. Bo coś usłyszał to jedno ale coś z tego zrozumiał to drugie. I za takie szkalowanie w sieci pewnie jakiś paragraf by się znalazł.
korzystam głównie z internetu w telefonie co utrudnia czytanie ze zrozumieniem, nie zauważyłem sugestii, że to Chevrolet Lacetti.
Wyżej ktoś napisał, że jego wujek widział tą sytuacje, ale nvm. Nie musisz wierzyć, sam to widziałem na własne oczy i chłopców z ABW, a jeżeli strażacy kłamali to srał ich pies... wyciągnąłeś swoje wnioski inni swoje, ja wiem swoje więc tyle. W każdym razie miłego wieczoru.
Wyżej ktoś napisał, że jego wujek widział tą sytuacje, ale nvm. Nie musisz wierzyć, sam to widziałem na własne oczy i chłopców z ABW, a jeżeli strażacy kłamali to srał ich pies... wyciągnąłeś swoje wnioski inni swoje, ja wiem swoje więc tyle. W każdym razie miłego wieczoru.
Może kolega się przedstwawi z stanowiska i będzie wiadomo dlaczgo kolegów z kliki broni.
Tu nikt nikogo nie broni. Tylko żeby opowiadać takie rzeczy trzeba mieć choć trochę pojęcia a nie pleść trzy po trzy jakieś z palce wyssane herezje. Na podstawie tego że przyleciał śmigłowiec kolega wysnuwa wnioski że to jakaś szycha. Proszę bardzo wiadomość z dnia dzisiejszego na TVN24 - Sześć osób zostało rannych, w tym dwie ciężko, po zderzeniu busa przewożącego pracowników budowlanych i osobówki. Na miejsce wysłano trzy karetki pogotowia i śmigłowiec ratunkowy.
Tu też przyleciał śmigłowiec. Więc może i w tym wypadku był ktoś ważny?
Tu też przyleciał śmigłowiec. Więc może i w tym wypadku był ktoś ważny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów