📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PIs napisał/a:
Piękna pokazówka przed wyborami
Normalne, chyba każdy minister by to wykorzystał w kampanii i to obojętnie z jakiej partii. Mógł by iść krok dalej i dojebał by tym policjantom i prokuraturze no ale pewnie kolesiostwo ma ma inne zdanie na ten temat.
Kurwe już złapali. Powinni smiecia ugotować zywcem publicznie w kotle. Jak ja kurwa nienawidzę takich leszczy w bmw. W ogóle bmw to syf i chuj
PieronJasnySzlag napisał/a:
Kolejna uwaga, gdyby kia zjechała na lewy żeby kogoś wyprzedzić (też taka wersje słyszałem) to bmw nie próbowało by je wyprzedzić z prawej strony bo tam by się znajdował wyprzedzany przez kie pojazd.
Guzik prawda ładnie pisząc, chcąc uniknąć zderzenia z kią, odruchowo uciekał by w prawo - bez względu na to: co, kto, na którym pasie (środkowym, prawym) i dlaczego by się tam znajdowało. Pooglądaj filmiki jak takie kozaki zachowują się w podobnych sytuacjach, nawet i na tira na prawym pasie polecą...
maniu1962 napisał/a:
Czemu zakładasz rajdowe umiejętności kierowcy?
Do zapierdalania jak debil na prostej drodze nie trzeba miec zadnych umiejętności, tymbardziej w takim aucie.
Wciąż jednak nikt nie odpowiedział a nawet nikogo nie interesuje fakt czemu kia jadąca na 3 pasmowej autostradzie znalazła się na trajektorii lotu idioty z bmw.
cezar910426 napisał/a:
Kurwe już złapali. Powinni smiecia ugotować zywcem publicznie w kotle. Jak ja kurwa nienawidzę takich leszczy w bmw. W ogóle bmw to syf i chuj
Oj komus tutaj chyba kierowca BMW z mamy zrobil jednorazowke
PieronJasnySzlag napisał/a:
Do zapierdalania jak debil na prostej drodze nie trzeba miec zadnych umiejętności, tymbardziej w takim aucie.
Wciąż jednak nikt nie odpowiedział a nawet nikogo nie interesuje fakt czemu kia jadąca na 3 pasmowej autostradzie znalazła się na trajektorii lotu idioty z bmw.
Chyba pisałeś coś i łuku? Kia jechała środkowym pasem dzieciaku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów