📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie filmy z tego wypadku lataja po necie ale ogólnie chujnia z grzybnią.
Jak się nic ciekawszego nie pojawi to ususzim.
Jak się nic ciekawszego nie pojawi to ususzim.
Do wypadku na autostradzie A1 w powiecie piotrkowskim doszło w sobotę ok. godz. 20 na 339. kilometrze na jezdni w kierunku Katowic. Z nieznanych jeszcze przyczyn zderzyły się tam dwa samochody osobowe. Ze wstępnych ustaleń wynika, że najpierw kia uderzyła w bariery, a później w nadjeżdżające auto.
I to nagrywanie przez wszystkich frajerów. Pomóc nie pomogą, ale korek stworzą i owszem. Nawet na przeciwległych pasach ruchu.
mygyry napisał/a:
Do wypadku na autostradzie A1 w powiecie piotrkowskim doszło w sobotę ok. godz. 20 na 339. kilometrze na jezdni w kierunku Katowic. Z nieznanych jeszcze przyczyn zderzyły się tam dwa samochody osobowe. Ze wstępnych ustaleń wynika, że najpierw kia uderzyła w bariery, a później w nadjeżdżające auto.
Raczej zapierdalał grubo swoją beemką i władował się w dupę tego spalonego. Widać to na jednym z filmików.
możesz być najidealniejszym uczestnikiem ruchu a i tak jakiś pierdolony debil cię zabije... smutne trochę to
Gdzie my kurwa żyjemy, w Europie czy w jakimś kraju trzeciego świata?? Dzbany pierdolone zamiast jechać to każdy musi się prawie zatrzymać i nagrać sobie film z wypadku. Myślałem że jesteśmy trochę cywilizowanym krajem, ale większość się zachowuje jakby było mieszkańcami jakiegoś kurwa Bangladeszu.
Jak jest wypadek to się kurwa trzeba zatrzymać i pomóc, a jak już widzisz że nie ma potrzeby robić sztucznego tłumu to kurwa jedź i nie blokuj drogi.
Jak jest wypadek to się kurwa trzeba zatrzymać i pomóc, a jak już widzisz że nie ma potrzeby robić sztucznego tłumu to kurwa jedź i nie blokuj drogi.
Dlatego ja kurwa nie zapierdalam jak jadę z kimś albo jest ruch na drodze. Dokładnie dlatego kurwa. Bo mogę kogoś kurwa zabić a nie tylko siebie.
Dlatego osoby które mnie znają i ze mną jeździły zwykle mają takie zdanie o jeździe ze mną:
Wolę aby takie mieli o mnie zdanie niż żebyśmy wspólnie w rowie zdychali później.
Dlatego osoby które mnie znają i ze mną jeździły zwykle mają takie zdanie o jeździe ze mną:
Wolę aby takie mieli o mnie zdanie niż żebyśmy wspólnie w rowie zdychali później.
A tak poza tym tematem to ktoś może coś wie o strzelaninie pod Częstochowa? Jakieś zdjęcia coś gdzieś? Tam też grubo było
Hahah już dzbany widzą winę kierowcy BMW. Po samych wgnieceniach na karoserii widać że to ten typ ze spalonego zmieniał pas i zajechał drogę BMW więc czyja to wina? Oczywiście zaraz znajdą się eksperci, którzy napiszą że zapyerdalał ponad 200 km/h, ciekawe po czym to wnioskujecie, po tym gównianym filmiku w nocy gdzie widać jedynie światła? Jak macie tak dobry radar w oczach to idzie do policji
dlatego powinno być ograniczenie mocy dla 18-25 let do kurwa 60 koni
Hahah już dzbany widzą winę kierowcy BMW. Po samych wgnieceniach na karoserii widać że to ten typ ze spalonego zmieniał pas i zajechał drogę BMW więc czyja to wina? Oczywiście zaraz znajdą się eksperci, którzy napiszą że zapyerdalał ponad 200 km/h, ciekawe po czym to wnioskujecie, po tym gównianym filmiku w nocy gdzie widać jedynie światła? Jak macie tak dobry radar w oczach to idzie do policji
Chłopie, gdyby debil BMką jechał przepisowo 140, to by zdążył zareagować jak ktoś mu się wpierdolił na pas, a na pewno tak mocno by tego drugiego nie rozwalił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów