Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do tego zakaz wyprzedzania innych tirów. (zrobimy wyjątek na jakieś powozy , traktory , blokady drogowe ect) ale nie na wyprzedanie 79.99 km /h vs 80 km/h
Pierdolony morderca.
Tuż przed zderzeniem widać że ciężarówka się mocno przechyla .
jeśli się mylę to poprawcie mnie .
Czy tylko ja tam widzę wystrzał opony?
Tuż przed zderzeniem widać że ciężarówka się mocno przechyla .
jeśli się mylę to poprawcie mnie .
Też się w to wpatrzyłem... Mnie akurat się wydaje, że z prędkością mieścił się w granicy, tylko jak przednie kółko mu strzeliło to już na zakręcie nie było opcji utrzymać się na swoim pasie.
Kiedy jesteś na tyle upośledzony że prawo jazdy C+E to szczyt twoich osiągnięć. Dodatkowo opony typu nalewki bo przecież nowe kosztują. Sporo jeżdżę po tym chlewie gównem obsranym i poniżej kierowców ciężarówek to chyba tylko mam straż miejska i pedofilów.[/ Wyczuwam ze jesteś przedstawicielem handlowym jeździsz firmowa skoda fabia i wyżej srasz niż dupę masz za marne 1000 zł brutto plus premie
W wypadku ranna została jedna osoba.
i oby to był kierowca patelni, te kierowniki to jeżdżą jak pojebani
Prędkość dobra , wystrzał załatwił sprawę , a specjalistom co to prawo jazdy widzieli ale u taty w portfelu podziękujemy za nic nie warte opinie i zsyłanie bogu ducha winnego kierowcy do łagru ...
-panie kierowniku opony z przodu łyse i druty wystają
-nie zawracaj mi gitary, po nowym roku wymienimy, teraz musisz jeździć na tych
-dobra ok to jadę
no i dojechał do zakrętu,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów