📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już liczyłem że platformie obywatelskiej, że tuska odjebali, albo dach sejmu na nich spadł...
Converter napisał/a:
już liczyłem że platformie obywatelskiej, że tuska odjebali, albo dach sejmu na nich spadł...
piszesz jakbyś nigdy nie poznał swojego starego. straszne to musiało byc dla ciebie przeżycie!
Dlatego te skurwysyny zarabiają więcej niż Wy zobaczycie przez całe wasze gimbusowe życie.
Co to za muza?
nutka zajebista, ogólnie polecam mobyiego ;P
Muzę kojarzę z ultimatum bourne'a
Teraz sobie przypomniałem dzięki za info.
Jak widać nie bez powodu płacą takie pieniądze na platformach wiertniczych.
wszystko dlatego, że wiertacz (ten który macha tymi wajchami) nie wyłączył obiegu płuczki która znajduje się w rurach (ona wypłukuje zwierciny z dna) a wypłatka dla młodego na wiertni (tego którego wysadziło) w Polsce wynosi od 1500zł do 1900zł w zależności od firmy. praca w systemie 14/14 dni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów