📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O jebać, ale go wyrwało z kabiny.
Luzik. 3 dni i karetka będzie na miejscu. W takiej temp. nic mu nie grozi (hibernacja i te sprawy).
I bezczelnie leży pijany na ośnieżonej drodze.
Za wolno jechał.
Przeanalizujmy
Ile trzeba lecieć po zaśnieżonej drodze gdzieś na zadupiu żeby wjebać się w tył innego auta które, sądząc po gabarytach jechał nie więcej niż 60-70 max km/h ??
To jest Rosja,tego nie przeanalizujemy
Ile trzeba lecieć po zaśnieżonej drodze gdzieś na zadupiu żeby wjebać się w tył innego auta które, sądząc po gabarytach jechał nie więcej niż 60-70 max km/h ??
To jest Rosja,tego nie przeanalizujemy
Jak ja słyszę ten spierdolony do granic możliwości język to mi żółć pod gardło podchodzi.... BLJJJJJAAAĆ TWAJU MAAAAAĆ. KURWA, uszy mi krwawią. Na ruskich powinno się robić nalot dywanowy atomówkami. Tak profilaktycznie raz na 10 lat. Każdy kacap mówiąc brzmi jak Henio spod monopolowego będący pół roku na ciągu alkoholowym i żebrzący o 2 zł do winka. Będąc dzieckiem autentycznie myślałem, że wszyscy menele mówią po rusku, a oni po prostu najebani byli i tyle.
Jebony wrot twa jutszyt mać bliat
Cytat:
Jak ja słyszę ten spierdolony do granic możliwości język to mi żółć pod gardło podchodzi.... BLJJJJJAAAĆ TWAJU MAAAAAĆ. KURWA, uszy mi krwawią
Przyganiał kocioł garnkowi. Ta wasza polacka "kurwa", szczególnie używana zamiast przecinka, też doprowadza do uwiądu narządu słuchu. A pod względem mentalności znacznie bliżej wam do Rosjan, niż do Europejczyków. Więc ten tego...
Loaloa napisał/a:
Przyganiał kocioł garnkowi. Ta wasza polacka "kurwa", szczególnie używana zamiast przecinka, też doprowadza do uwiądu narządu słuchu. A pod względem mentalności znacznie bliżej wam do Rosjan, niż do Europejczyków. Więc ten tego...
Za porównywanie mnie do ruska powinieneś dostać w mordę. Może 40 lat temu mentalnie było nam blisko do kacapa, ale nie teraz. To, że mamy wspólną historię, nie znaczy, że nam blisko do "braci" ze wschodu Mamy zupełnie inną mentalność, inne priorytety, inny styl życia. Nawet Australijczykom bliżej do Amerykanów, niż do brytoli, notabene którymi są. Australijczycy mają podobny lifstyle, podobny slang, a nawet Australia swoim klimatem przypomina USA. Obydwoje lubują się w polowaniach, lubią broń i mocne samochody, w Australii też był boom na muscle cary w tym samym czasie. I tak, oni są podobni do Amerykanów. Gdzie nam do ruskich oblubieńcu męskich parów.
@loaloa Sądząc po Twojej poprawnej w miarę pisowni polskiej stwierdzam, że sam jesteś Polakiem więc skąd u Ciebie tyle nienawiści do naszego narodu? Cyt.TA WASZA POLACKA KURWA . Albo jesteś zjebany albo nauczyłeś się naszego języka polskiego w mowie i piśmie ty judge ciulu
@Loaloa - Przecież sam byś nazwał swoja matkę "starą kurwą" gdybym ci ja wyruchał
śpi najebany, myślał że znowu od starej dostał patelnią w łeb i poszedł spać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów