18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
n................e 2011-08-10, 22:59 20
41s-44s resztę wyjebać
Zgłoś
Wesoły 2011-08-10, 23:58 3
@up
Zgadza się. Bo wlepiać się w ten ekran i wypatrywać wypadku to masakra. Jeszcze przy takiej jakości..
Ale już sam wypadek ujdzie.
Zgłoś
Nutaharion 2011-08-11, 0:45
No i korek kurwa zrobiła ]:-<
Zgłoś
p................3 2011-08-11, 1:37
zajebista zaczepka. nie można nie zareagować
Zgłoś
Prozac 2011-08-11, 10:35
kobiety potrafia jezdzic to baby nie potrafia a za kierownica baba moze byc tez facet!
Zgłoś
4x4offroad 2011-08-11, 10:56
zajebisty kocioł

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
kocur 2011-08-11, 11:16 5
kurwa ludzie nauczcie sie przycinac filmiki, bo siedze jak ten luj i wypatruje własciwej akcji, albo jak jestescie takimi gamoniami to propozycja #1. nie wrzucajcie materialu ktory ma 3 minuty a akcji jest 3 sekundy #2 nauczcie sie korzystac z programow do edycji wideo albo usuncie konto !
Zgłoś
camel87 2011-08-11, 13:29
Dawno nie miałem takiego skupienie co i jak za chwile przywali
Zgłoś
Hybris 2011-08-12, 21:47
Tak czy siak to skrzyżowanie nie ma ładu ani składu. Był wypadek i będą i inne tak długo, jak długo istnieć będzie taki chaos... sodoma i gomora.
Zgłoś
X................8 2011-08-15, 22:48 1
Widać mgłę, wiem kogo wina.
Zgłoś
a................5 2011-08-15, 23:03
druga sekunda, trzydziestej minuty
Zgłoś
nielogiczny 2011-08-22, 19:30 1
wyjebałem filmik po 30 sekundach , w życiu tyle czasu nie czekałem na babę nie będę nigdy czekal
Zgłoś
Sarkos 2011-08-22, 20:21 1
Kobieta, nie kobieta, jakim młotem trzeba być żeby wyjechać w ten sposób na skrzyżowanie? Przecież Nie ma tam złej widoczności. Jak przechodzi na pasach, to też wpieprza się centralnie pod koła? Jeszcze żeby tamten walnął w tył, ok źle ocenił/a odległość, ale kurwa jak można wjechać w ten sposób w inny samochód...
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-08-22, 20:28
Ja pierdole ale burdel na tym skrzyżowaniu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów