📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ktoś byłby w stanie powiedzieć jak by się potoczyły losy kierowcy np. w Polsce? Czy kierowca byłby czemukolwiek winien?
Czy za każdą krzywdę poniesioną przez tego leżącego chuj-wie-kogo odpowiada on sam w takiej sytuacji?
Czy za każdą krzywdę poniesioną przez tego leżącego chuj-wie-kogo odpowiada on sam w takiej sytuacji?
Reseller
Pewnie uznaliby winę kierowcy, był dzień więc powinien zobaczyć leżącego, no chyba że jest ślepy albo to baba.
Pewnie uznaliby winę kierowcy, był dzień więc powinien zobaczyć leżącego, no chyba że jest ślepy albo to baba.
@banerr wsiadł z powrotem do auta, nie wiemy jakie było zakończenie- możliwe że szczęśliwe i niedługo ten sam bohater pojawi się na hardzie
Chociaż sam odwalałem w życiu dziwniejsze rzeczy w sumie...
Osobiście jestem ciekaw, na chuj ktoś leżakował sobie na miejscu parkingowym... pewnie jakiś złodziej, zlali typa i czekali na policję. Albo jakiś świr.
Chociaż sam odwalałem w życiu dziwniejsze rzeczy w sumie...
Placowego opierdolić, że nie dba o czystość obiektu i śmieci leżą.
Reseller - nie. ostatnio była faza co chłopowi samobój wjebał pod koła. I żadnych faz po tym. Inna akcja chłop najebany szedł poboczem - chuja widać. Wpadł pod tira bo się wyjebał - zero konsekwencji. Więc nie jest tak zle. A tutaj widać, że nie miał go jak widzieć, a facet leżał na parkingu. Chociaż u nas za tą akurat fazę dali by zawias na 2 lata albo coś jeśli rodzina by się pruła zmarłego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów