📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To był najszczęśliwszy wypadek w jego życiu. Za kasę z odszkodowania będzie balował przez parę ładnych lat.
wiec kaski nie są tylko do komunikacji na pit stopie
jak widać na załączonym filmie kierowca nie słyszał o akcji "10 mniej ratuje życie"
Słyszał za to o akcji "50 więcej też", a druga sprawa. dziwi mnie jak profesjonalny kierowca F1 czy co to tam jest, może nie wyhamować do pit stopu. Jeszcze kumpla pierdolnąć.
Ta Formuła to parę ładnych sezonów temu, bo koleś stoi z wężem do tankowania.
za 1 razem pewnie zabolało ale za drugim już powoli spadał wiec raczej bylo ok
sheldor chciałem to samo napisać ja bym podskoczył na 100% tj. pierwsza myśl, a czy by się udało...
@CouldU
Spróbuj cwaniaku sam wyhamować auto na slickach na mokrej nawierzchni
Spróbuj cwaniaku sam wyhamować auto na slickach na mokrej nawierzchni
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów