18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Pralpunkt 2021-11-18, 22:48 10
Będziesz walił gruchę druga .
Piwko leci i zdrówka
Zgłoś
Ronin69 2021-11-18, 22:52
Test na C19 był czy jesteś zaszprycowany?
Zgłoś
chlop 2021-11-18, 22:55 15
Chuja prawda dziewczyna się rzuciła i się po ciąłeś ....
Zgłoś
Aramanga 2021-11-18, 22:58 3
Mnie też huj najebany szył po partyzancie za pleców pojąłem w ryj to jak mu powiedziałem że jak zjebie to gorzej będzie wyglądał to ogrów od noszenia wezwał dla ochrony huj złamany wtedy tych plastrów w aptekach nie było co jak szwy działają POLECAM

Za pleców Pokalem
Zgłoś
MichaQ 2021-11-18, 23:04
Ronin69 napisał/a:

Test na C19 był czy jesteś zaszprycowany?

Tylko test bez szprycy.

chlop napisał/a:

A co w tefałenie już o tym gadali

Zgłoś
Tobiahus96 2021-11-18, 23:04 11
Aramanga napisał/a:

Mnie też huj najebany szył po partyzancie za pleców pojąłem w ryj to jak mu powiedziałem że jak zjebie to gorzej będzie wyglądał to ogrów od noszenia wezwał dla ochrony huj złamany wtedy tych plastrów w aptekach nie było co jak szwy działają POLECAM
Za pleców Pokalem

Ty to co najwyżej głupiego Jasia dostałeś, dlatego jakieś głupoty pierdolisz.
Zgłoś
MichaQ 2021-11-18, 23:10 4
Pralpunkt napisał/a:

Będziesz walił gruchę druga .
Piwko leci i zdrówka

Dzięki
Zgłoś
Hrodgar 2021-11-18, 23:21 5
Kurwa, tyle razy było pisane na sadolu TNIJ WDŁUŻ A NIE WSZERZ !!!
Zgłoś
s................l 2021-11-18, 23:54 7
Jeżeli ktoś wierzy, że państwowa służba zdrowia i lekarzyny w niej pracujące są w większości kompetentne, to z konia spadł, w większości to ochlejusy, a nowa kadra to pedryle z nowobogackich domów, które nawet zamieść kuchni nie potrafią, co dopiero leczyć. Oczywiście jest te 10-20% porządnych lekarzy, ale ich się szuka jak dobrych mechaników samochodowych, albo budowlańców. Reszta do wora, wór do jeziora. To szycie ze zdjęcia jest chujowe i zostawi większa bliznę niż trzeba, pani Halinka po 1 roku pielęgniarstwa lepiej to zrobi. Ale mamy takie elity jaki kraj, więc co się dziwić.
Zgłoś
sothis 2021-11-19, 1:11 8
satariel napisał/a:

Jeżeli ktoś wierzy, że państwowa służba zdrowia i lekarzyny w niej pracujące są w większości kompetentne, to z konia spadł, w większości to ochlejusy, a nowa kadra to pedryle z nowobogackich domów, które nawet zamieść kuchni nie potrafią, co dopiero leczyć. Oczywiście jest te 10-20% porządnych lekarzy, ale ich się szuka jak dobrych mechaników samochodowych, albo budowlańców. Reszta do wora, wór do jeziora. To szycie ze zdjęcia jest chujowe i zostawi większa bliznę niż trzeba, pani Halinka po 1 roku pielęgniarstwa lepiej to zrobi. Ale mamy takie elity jaki kraj, więc co się dziwić.

Myślę, że pedryle z nowobogackich rodzin mają lepsze rzeczy do robienia, niż hardcorowe studia przez ponad 10 lat fakt, lekarze są jacy są i jest to chujowe. Z drugiej strony... Ile oni tych studiów mają, 6-7 lat, specjalizacja etc. Wiesz, że robol na budowie zarabia więcej, niż gość, który do 30 roku życia tylko się uczył, ale to nie tak jak przeciętny student, tam jednak cisną także młodość do piachu, później długo chujowa kasa (chujowa, bo jest się inteligentnym człowiekiem i po innych, lżejszych i krótszych studiach miałoby się więcej) i po 40-50 roku życia hajs zaczyna być konkretny.
+ pamiętać trzeba, że studentów uczą rzeczy, które są już przezytkami, wycofanymi nawet w pl z użycia.
Generalnie masa wiedzy do zakuć, zaliczyć, zapomnieć, bo przy tempie jakie na med narzucają inaczej nie idzie ogarnąć.

Ot, tyle z obserwacji obecnie lekarza, a wcześniej studenta.
Zgłoś
damian15snk 2021-11-19, 1:44 1
Uśmiercili cie
Zgłoś
MichaQ 2021-11-19, 2:24
damian15snk napisał/a:

Uśmiercili cie

Chooja trzymam się zaraz po szyciu pierdolnąłem 0,7 bociana

Zgłoś
baronturbina 2021-11-19, 3:47 1
chlop napisał/a:

Bzdury piszesz. Inaczej wyglada cięcie na samobója. Gość faktycznie miał gorszy dzień niż większość z nas.
Zgłoś
MichaQ 2021-11-19, 3:54 1
baronturbina napisał/a:

Bzdury piszesz. Inaczej wyglada cięcie na samobója. Gość faktycznie miał gorszy dzień niż większość z nas.

To prawda jeszcze w domu wyciągałem po tym szyciu resztki szkła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem