📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze gada, zawsze cwoki musza zwolnic albo sie wrecz zatrzymac i ponapawac oczy widokiem cudzego wypadku, a potem pojada dumni ze oni by sie tak nie rozjebali bo sa mistrzami ierownicy
Bo prawdziwy sadol to szuka bijącego serca na asfalcie... Sam zwalniam i "napawam oczy"
kazdy jest cwaniak a jak jemu ktoś przywali to płacze jak bóbr
Ma racje. Zawsze te jebane kutasy zwalniają do 10km/h aby sobie popatrzeć na wypadek jakby kurwa jebany do chuja YT nie istniał i nie mogli sobie poogalad wypadków. Zwalniają te pizdy i robią korek tam gdzie go wcale nie musi być.
No fakt faktem są oni bardzo irytujący... Patrzą się jak szpaki w pizdę i tamują ruch, już nie mówiąc o tym, że patrząc na rozbite auta też często wjeżdżają innym w dupę. "No i co, ten srebrny ma cały przód skasowany" - znalazł się kurwa rzeczoznawca jeden z drugim...
A tam pierdolicie i tak jeździcie PKS-em.
Obowiązek jest zachowania ostrożności i dostosowania prędkości do sytuacji, ale sa niektórzy, co co tymi samochodami prawie stoją w miejscu i ziorają, szkoda, że braw nie biją.
Trzeba tak mówić jestem dużym mobilem i wiem co pisze 20 takich niedzielnych kierowców zwolni żeby porobić pamiątkowe zdjęcia i mamy z tyłu narastający ształ co w skutku prowadzi do tego że tam het z tyłu wszystko stoi, a mogli by jechać powoli ale do przodu, trzeba myśleć.
Korki przy wypadkach są bardziej winą gapiów a nie wina źle zorganizowanej policji itp. ( co prawda oni też dupę dają )
chyba nie rozumiecie że kierowca TIRa ma napięty grafik ... nie jedzie na wycieczkę albo po zakupy to TESCO... a takie tumany najlepiej by wysiadły i kręciły film telefonami aż im pamięci zabraknie.
aha i piwo nie dla autora a kierowcy tira
aha i piwo nie dla autora a kierowcy tira
Nie raz tak słyszałem na cb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów