Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platonlatanie na niskim pułapie we mgle nad zalesionymi wzgórzami to idiotyzm bo uderzenie łopatami w wierzchołki drzew to juz tylko konsekwencja debilizmu... amatorzy z pierwszej łapanki a nie piloci, ha tfu!!
Pilot skończony idiota. W taką pogodę śmigłowcem nad grzbietem góry na tej wysokości. Co on myślał? Że leci myśliwcem?
może usłyszał od przełożonego przez słuchawki "śmiało, zmieścisz się"?
Nawet gdyby chciał wyżej to nie poleci bo wysoko za rzadkie powietrze, a śmigłowiec za słaby i jeszcze trafił na prąd zstepujacy
nie wydaje mi się; panama to nie sierra w peru; przykozaczyć chcieli co oni to nie są i zeszli za ostro
Ten śmigłowiec to helikopter. Nie każdy śmigłowiec to helikopter. Są jeszcze śmigłowce poziomego startu płatowce i dwu płatowce. Wkurwia mnie ta idiotyczna terminologia to tak jak mówienie na każdą myjkę ciśnieniową że to kärcher.
Żyłka kiedyś Ci pęknie, zobaczysz
pl.wikipedia.org/wiki/Pospolicenie_nazw_marketingowych
Ten śmigłowiec to helikopter. Nie każdy śmigłowiec to helikopter. Są jeszcze śmigłowce poziomego startu płatowce i dwu płatowce. Wkurwia mnie ta idiotyczna terminologia to tak jak mówienie na każdą myjkę ciśnieniową że to kärcher.
Pewnie mokry siur na widok adidasów marki Nike, Reebok
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów