Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hoofner 2017-06-13, 10:29 7
Aż choinka za słupem zaczęła rapować
Zgłoś
SanicHegehog 2017-06-13, 10:33 14
Skrzyżowanie, "stop" jak byk, a kolo wali przed siebie, jak by do własnego domu wchodził. I jeszcze ten wyskok z auta i, niestety, ucięty opierdol dla kierowcy jadącego drogą z pierwszeństwem (widać ewidentnie po przeciwnej stronie "ustąp"). Ciekawe czy dojebali mu tylko za wypadek, czy za nieudzielenie pomocy też
Zgłoś
overgod 2017-06-13, 10:41 1
Jeden i drugi dobry...
Zgłoś
mirkselv2 2017-06-13, 10:59 19
@up Jeden i drugi? Czym niby wg Ciebie zawinił kierowca jadący drogą z pierwszeństwem? Nie widać nawet, żeby jechał za szybko. A ta kurwa co jechała drogą podporządkowaną nawet nie zwolniła przed skrzyżowaniem. Jeszcze jakby kutas skręcał, to drugi kierowca miałby jakieś marne szanse go wyminąć, ale w takim wypadku nic nie mógł zrobić. A prostak jeszcze mu wyskakuje z pyskiem, powinno się takim prawko odbierać, bo jeszcze nie raz coś takiego odpierdoli w przyszłości zapewne
Zgłoś
BKKWK 2017-06-13, 12:40 27
Napisałem to już kiedyś, napiszę jeszcze raz. Dlaczego nagrania z wypadków ucinane są w takich momentach? Stłuczki widzieliśmy we wszystkich możliwych konfiguracjach, ale to właśnie rzucający się sprawca jest gwiazdą sytuacji. Dlaczego nie nagrać jak najpierw się rzuca, wyzywa od pierdolonych kurew, a potem mina mu rzednie, gdy wezwana przez niego policja jego obarcza winą?
Zgłoś
airwalk 2017-06-13, 12:43 2
StoP...hammer time
Zgłoś
overgod 2017-06-13, 13:22 2
@mirkselv2 Owszem miał pierwszeństwo, ale moje doświadczenie drogowe, które nabyłem podczas przejechanych kilometrów nauczyło mnie żeby przed każdym skrzyżowaniem zwalniać i się rozglądać. A ten z pierwszeństwem wjechał na skrzyżowanie jak by wsiadł na sanki, zakrzyknął no to z górki na pazurki i jazda. Do tego dochodzi bardzo słaba widoczność, dookoła pozarastane iglakami, krzakami, na samym rogu stoi chałupa. Dlatego uważam, że jeden i drugi to dupa nie kierowca. A ten co z ryjem wyskoczył powinien zostać odesłany na zajęcia z odchamiania. Pozdrawiam.
Zgłoś
grauper 2017-06-13, 13:46 22
overgod - jak przed każdym skrzyżowaniem się zatrzymujesz / zwalniasz i rozglądasz to pozdro. Kiedyś jakiś miras wpierdoli ci się w dupsko :v
Zgłoś
krzxsiek 2017-06-13, 14:05 9
Ten STOP powinien być ustawiony wcześniej bo chuj z tego że jest jak go nie widać
Zgłoś
overgod 2017-06-13, 14:10
@up nie zatrzymuję się, a zwalniam do prędkości przy, której jestem wstanie ocenić czy ktoś jak na filmiku powyżej nie wpada na skrzyżowanie mając w dupie znak stop/podporządkowanie. Nikt mi w kufer nie wjechał a panu/pani z filmiku wjechał w bok bo w dupie miała to, że jest kiepska widoczność i że wjeżdża na skrzyżowanie. Z dwojga złego lepiej dostać w kufer niż w bok. A Ty na skrzyżowania wpadasz na ura bez rozglądania się? To w takim razie te pozdrowienia zachowaj dla siebie:) Jeżdżę od 13 lat, głównie po Warszawie, przestrzegając kilku oczywistych zasad nigdy nie miałem żadnej stłuczki, obcierki itd.
Zgłoś
Conscribo 2017-06-13, 14:25 19
a może zamiast z ryjem wyskoczył ze strachem, czy nic się nie stało drugiemu kierowcy?
Zgłoś
Pan_Inżynier 2017-06-13, 14:57 3
No właśnie. Gdzie wy tam widzicie, żeby cwaniakował i z ryjem wyskakiwał? Wg mnie wybiegł udzielić pierwszej pomocy, jak każdy kierowca ma w obowiązku...
Zgłoś
zielony_87 2017-06-13, 14:57 2
O ja pindole, co ja patrze fantastico dodał film z mojej wiochy. Dzwonie do prezydenta, aby mu sypnoł coś za promocje
Zgłoś
ZgaDniJ 2017-06-13, 15:26
A mógł chłop jeździć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem