polecam oglądać z dźwiękiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
lucilla napisał/a:
Co w tym śmiesznego?
Śmieszne jest to, że to jest śmieszne. To sadol, a nie kurwa domowe przedszkole.
"ooo kurwa ale skrzat, nagram i pokaze w domu" ?
"bede nagrywal - moze sie cos wydarzy"?
zastanawia mnie sam motyw krecenia tego zajscia. Co myslala osoba nagrywajaca? :
"ooo kurwa ale skrzat, nagram i pokaze w domu" ?
"bede nagrywal - moze sie cos wydarzy"?
bleblebator1 napisał/a:
Śmieszne jest to, że to jest śmieszne. To sadol, a nie kurwa domowe przedszkole.
Brawo kurchwa! Brawo dla tego Pana!
O kurwa, indyk.
Czemu śmieszne ? Bo jesteśmy tolerancyjni.
To nie tolerancyjni ludzie traktują ludzi z podziałem na różnice których nie kontrolują.
Np. Lewacy uważający że czarni muszą mieć pomoc państwa , czy lewacy uważający że cyganie muszą mieś specjalne przywileje.
To nie tolerancyjni ludzie traktują ludzi z podziałem na różnice których nie kontrolują.
Np. Lewacy uważający że czarni muszą mieć pomoc państwa , czy lewacy uważający że cyganie muszą mieś specjalne przywileje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów