📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Presty napisał/a:
Fajne auto.
Rozpadło się na części po zderzeniu z motocyklem.
Chińska jakość
Ty tak na poważnie? Jeśli tak to polecam okulistę... W tym wypadku, motocyklista dostał się między dwie fury. Ten wózek, który "po wszystkim" stoi przodem do nas, to ten co jechał za motocyklistą- przód rozjebany bo: przyjebał w motocykl, a następnie w samochód, który jechał przed filmującym akcję.
Trafił swój na swego, szkoda że oba racery nie poszli do piachu.
a to nie jest ta słynna miejscówa gdzie wszyscy jeżdżą pozapierniczać?
Dziwne te Chiny... Wyglądają jak okolice Los Angeles, znaki takie jak w USA i to w milach, auta amerykańskie, muzyka amerykańska i Chińczycy mówią jakoś tak po angielsku...
Jakich Chinach? Gdzie te Chiny .... chyba jakieś USA bardziej ... może to Chinatown?
Cytat:
ch*j z motop*zda
Tu się nie zgodzę, bo gość jechał swoim torem i całkiem spokojnie jak na tą trasę
Natomiast debil, który depnął i wyleciał na pierwszym lepszym zakręcie to powinien iść do utylizacji, dostać kulę w łeb od krewnych ziomka albo dożywocie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów